Szeretettel várjuk Hódmezővásárhelyen!

Szeretettel várjuk Hódmezővásárhelyen!

A héten csütörtök-péntek-szombat napokon nyitja meg ismét kapuit a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. Az eseményen a hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. is kiállítja gépeit, melyek megtekintésére szeretettel várjuk!

 

Védettségi igazolvány nélkül lesz látogatható a mindhárom nap reggel 09:00 és délután 18:00 óra között nyitva tartó kiállítás, melyet Hódmezővásárhelyen, az Aranyág kert 71. szám alatt rendeznek meg a Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrumában.

A kiállítást 18 éven aluliak ingyenesen látogathatják, mindenki másnak 2000 Ft/fő a belépőjegy és szintén 2000 Ft/db a parkolójegy, melyet a Ticketportál országos jegyiroda hálózatában, valamint online lehet megvásárolni.

Az állattenyésztési napokat általában májusban szervezik, azonban a koronavírus-járvány miatt ezúttal ősszel tartják. Bár az időpont változott, de a színvonalas szakmai és családi programok sokasága nem.

 

 

A hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. is kiállítja új és közkedvelt géptípusait az állattenyésztési napokon, melyeket a Gépkiállítói téren a G/914-es számú standon nézhet meg. A helyszínen láthatja majd az új CLAAS TRION kombájnt, de lesznek a standon CLAAS, Landini, Fendt traktorok és kiállításra kerül egy HORSCH Leeb önjáró permetező is. A számos egyéb gép mellett megtekintheti az állattartók számára ajánlott Gehl 165, valamint a Schäffer 4670Z típusú rakodógépeket is.

A három napos kiállításon mindvégig ott lesz az AXIÁL által is támogatott vadászati sátor, mely interaktív elemekkel várja az érdeklődőket. Továbbá ehhez a programponthoz kapcsolódóan gyereksarokkal készülnek, ahol álarcok, kifestők várják a kisebbeket. Természetesen az állatos témához igazodva greenbox hátterű selfie ponttal is készülnek a szervezők.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Elérhető

Kapcsolódó cikkek