PTx Trimble – új név, változatlan szolgáltatási színvonal

PTx Trimble – új név, változatlan szolgáltatási színvonal

Már több helyen találkozhattunk a Trimble és az AGCO összefonódásának a hírével. A napokban az előzetes adminisztrációs tevékenységek befejeztével bejelentették, hogy az AGCO felvásárolta a Trimble-t, és megszületett az új márkavév, a PTx.

„A gazdálkodóknak világszerte olyan technológiára van szükségük, amely segít nekik termelékenyebbé és nyereségesebbé válni, miközben minimalizálják a környezetre gyakorolt hatásokat. A PTx Trimble nagyobb hozzáférést biztosít a gazdák számára a következő generációs precíziós eszközökhöz, függetlenül attól, hogy milyen márkájú traktorokat és munkagépeket használnak." – vallja Eric Hansotia, az AGCO elnök-vezérigazgatója.

Mit is jelent mindez az AXIÁL Partnerei számára? Tulajdonképpen semmit, a felvásárlásnak semmilyen negatív hatása nincs sem a technológiai fejlesztésekre, sem az értékesítési hálózatra.

Az AXIÁL elkötelezett a legmagasabb minőségi színvonalú termékek forgalmazása iránt. Az egyesülés egy gazdasági tranzakció, amely nem befolyásolja a technológiai feltételeket. Korábban is márkafüggetlen rendszerként vallotta magát a Trimble, és ez a jövőben is így lesz. Mindegy, hogy a gazda új vagy régebbi gyártású erőgépet használ bármely márka kínálatából, a jövőben is tudja fejleszteni gépeit Trimble megoldásokkal. Nem lesz különbség abban, ha az AGCO által forgalmazott típusokban, illetve más gyártmányokban hogyan műküdnek a Trimble megoldásai.

A Trimble termékei továbbra is elérhetőek az AXIÁL Kft. kínálatában, disztibútori szerződésünk nem változott meg, az AXIÁL-os kollégák ezután is állnak az Önök rendelkezésére. Ha új eszközt vagy szolgáltatást kívánnak igénybe venni, keressék bizalommal területileg illetékes precíziós gazdálkodási kollégáinkat (link), ahogyan a szervizszerelő kollégáinkra is számíthatnak a jövőben is.

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó

Lektorálta: Fejes Tamás Pál

Kép: Trimble

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek