Oehler ZDK 180 bálaszállítók akcióban

Oehler ZDK 180 bálaszállítók akcióban

Már most gondoljon a betakarításra. Vásároljon akciós áron OEHLER bálaszállító pótkocsit.


 

A kéttengelyes 18 tonna össztömegű forgózsámolyos bálaszállító kocsival a szálastakarmány és szalma szállítását tehetjük hatékonyabbá és raklapos áruk vagy big-bag zsákok szállítását is megoldhatjuk. Gyümölcsös ültetvényekben is használható tartályládák szállítására az ültetvényről a tároló raktárakba. A plató mérete 9x2.4 méter. Körbálák és szögletes bálák szállítására egyaránt alkalmas. A kocsi robusztusságát biztosítja az alvázat megerősítő rácsos tartó. Ennek köszönhetően szenázs bálákkal sem kell 30-40 százalékban megrakott kocsival szaladgálni. Volt, aki úgy fogalmazott, ez nem is pótkocsi, hanem harckocsi. A szántóföldi közlekedést teszi biztonságossá és a talajnyomást is optimálissá teszik a 435/50 R 19.5-ös gumival felszerelt kerekek. Természetesen ezek új gumik, a futózott gumik korszakát már átléptük.
 


 

Ezeknek a kocsiknak az akciós ára 5.400.000 Ft+ÁFA. Nem kell az árfolyamkockázattal számolni, ez az ár fix és a készlet erejéig érvényes.

Új kocsik rendelése esetén ezek és a 24 tonna össztömegű háromtengelyes kocsik is felszerelhetőek KRASSORT rendszerű bálarögzítővel is. Ezeket így kell megrendelni, utólag nem szerelhető fel, mert a felépítményhez speciálisan van adaptálva. A hidraulikusan felcsukható oldalak dupla csöves rendszerrel készülnek, így akár 30-40 cmt tudnak szorítani a rakományon, gyorsan lehet rakodni, nem kell figyelni a bálák síkját. A megrakott kocsi oldala pillanatok alatt felcsukható, nincs szükség a bálasorok egyenkénti rögzítésére spaniferrel, ami hosszabb ideig tart és egy embernek nehézkes munkát okoz. Garantáltan biztonságos a rögzítés négy sorban is. Tulajdonképpen minden negyedik fuvart megspóroljuk.

 

További információért keresse az AXIÁL Kft. területileg illetékes gépértékesítő munkatársait!

 

Szöveg, kép: Angeli Gyula, termékmenedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek