Különleges ajánlat aratás utáni gépellenőrzéshez

Különleges ajánlat aratás utáni gépellenőrzéshez

Sok gazdaságban befejeződik az őszi színekbe öltözött kukoricatáblák betakarítása, és persze vannak olyan gazdálkodók is, akiknél már a kalászosok aratása után megpihentek a kombájnok.

Végső soron mindegy, hogy milyen terményfajtáról beszélünk, a betakarítás előbb-utóbb a végéhez ér. Ilyenkor a törvényszerű számvetés mellett azonban nem szabad megfeledkezni egy másik fontos feladatról sem, amihez most különleges promóciót hozott a CLAAS!

Ha egy dolgot kell választani, amiben a gazdák többsége egyetért, akkor az az aratási időablakok szűkülése. Akárhonnan nézzük, végérvényesen elmúltak azok az idők, amikor kényelmes, elnyúló aratási szezonban néhány kisebb betakarítógéppel végig lehetett vágni egy-egy gazdaságot, és ha valamelyik gép kiesett, akkor egyszerűen beállt helyette egy másik. Elég csak a nagytáblás birtokszerkezetekre, az agrárszektor konszolidációjára, a szélsőséges időjárásra vagy az általános munkaerőhiányra gondolni, és máris világossá válik: kevesebb géppel, rövidebb idő alatt, több terményt kell betakarítani, mint valaha.

Ez persze azt is jelenti, hogy a kombájnok és a kiszolgáló gépek szerepe jelentősen felértékelődik. Égető szükség van arra, hogy jó teljesítményű, megfelelően beállított, megbízható gépek dolgozzanak, és itt válik pótolhatatlan értékké az ügyfélközpontú szervizszolgáltatások szerepe is! Nincs mese, ilyen szélsőséges körülmények között minden leállásnak jelentős következménye van.

Ugyanilyen fontos a meglévő eszközpark folyamatos karbantartása, illetve a szezon előtti alapos felkészítés, valamint a szezon utáni leállást követő gépellenőrzés is. Míg az első kettővel rendszerint többen foglalkoznak, az aratás után viszont a talajmunkák és a vetés sűrűjében a betakarítógépek ellenőrzése gyakran elmarad. Ezért indítunk promóciót a CLAAS márkával közösen, ahol a sikeres betakarítás ünnepléséhez különleges ajándékot adunk ügyfeleinknek a szezon utáni ellenőrzések keretében!

Hogyan lehet részt venni az akcióban 2021 november 1. és 2022. február 28. között? A részletes feltételekről területileg illetékes kollégáink tudnak tájékoztatást adni, de nagyvonalakban:

  • minden CLAAS betakarítógéppel, ami a második szezonját futotta le
  • jelentkezéssel betakarítás utáni ellenőrzésre az AXIÁL szervizhálózatában
  • minimum nettó 900.000 HUF CLAAS ORIGINAL alkatrészfelhasználással
  • az Inspection Pilot applikáció használata az átvizsgálásra bejelentkezéshez

Ha teljesülnek ezek a feltételek, akkor nem is kérdezünk többet, máris küldjük az egyedi ajándékcsomagot, amiben egy értékes sörösdoboz alakú multifunkciós grill-készlet található, a hozzá tartozó kiegészítőkkel:


A szezon utáni ellenőrzésnek fontos szerepe van abban, hogy a következő aratás szintén problémamentes legyen, és ez nem helyettesíthető a betakarítást előtti ellenőrzésekkel, hiszen a kettő között hónapokig tartó állásidő telik el. Jelentkezzen most, hogy szakképzett szerelőink átvizsgálhassák a betakarítógépet, amiről elektronikus kiértékelőt adunk, pontos javaslatokkal a szükséges javításokra és karbantartásokra vonatkozóan. Ráadásul ehhez rendelkezésre állnak a téli kedvezményes alkatrész ajánlataink is, beleértve a kopóalkatrészeket is!

 

Nincs más hátra, találkozzunk a szezon utáni gépellenőrzésen!

 

Szöveg: Fejes Tamás, marketingmenedzser, Axiál Kft.

Képek: CLAAS

Elérhető

Kapcsolódó cikkek