Járjon jól és készüljön fel előre a jövő évi szüretre!

Járjon jól és készüljön fel előre a jövő évi szüretre!

Adja le 2023. október 1. és december 8. között jövő évi Gregoire szőlőkombájn alkatrész igényeit és az AXIÁL Kft. listaáraiból 20% kedvezményben részesíti! Fizetés szállításkor! Várható szállítás 2024. április közepe-vége.

 

2021-től forgalmazzuk a világ egyik vezető szőlőbetakarítógép márkáját, a Gregoire-t, mely gépek üzembiztos és hatékony működéséhez évről-évről alkatrész előrendelési akciót hirdetünk. A vállalat minden szükséges kopóalkatrészt kínál, amire szüksége van, legyen az régi vagy új típus.

A fő kopóalkatrészek a cég raktáraiból azonnal elérhetők, de váratlan meghibásodásokat is ki tudunk szolgálni, négy-öt munkanapon belül, normál szállítással, de ha szükséges, gyorspostás szállítással akár egy-két munkanap alatt is.
Kínálatunkban Gregoire Original és utángyártott alkatrészek is megtalálhatók. A Gregoire Original alkatrészek növelik a gépek élettartamát, melyeket úgy terveztek, hogy szigorú üzemeltetési feltételeknek feleljenek meg.

 

Vásároljon gyári felhordó hevedert Gregoire szőlőkombájnjához az AXIÁL Kft.-től!*

A Gregoire gyári felhordó hevederhez közel az utángyártott felhordó heveder áráért juthat hozzá, amennyiben az AXIÁL Kft.-nél vásárolja azt meg. A felhordó hevedert központi, bajai telephelyünk vágjuk a kívánt méretre – természetesen az összes típus cm pontos adata rendelkezésünkre áll – továbbá amennyiben kéri a kapocs szegecselést is megcsináljunk felár ellenében. Amennyi ezt nem kéri, küldjük a méretre vágott hevederhez a kapocs készletet is.

*A gyári felhordó hevederre az előrendelési akció nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű. 

 

 

Legyen szó hidraulika-, levegő- vagy üzemanyagszűrőről, hidraulikatömlőről, hidromotorok, hidroszivattyúk tartozékairól, vagy épp a betakarítógép pikkelyeiről stb., minden szükséges pótalkatrész elérhető kínálatunkban.

Fajtától függően augusztus elején-közepén indul a szüret. Ugyanakkor az országban néhány eszközt permetező egységgel is elláttak, ott már április-májusban kezdődik a növényvédelem. Fontos, hogy ezen időszakokra már hadra fogható gépek várják a bevetést.

 

További információért érdeklődjön üzleteinkben vagy területileg illetékes alkatrészértékesítő munkatársainknál

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Lektorálta: Keresztes Attila, termékmenedzser

Fotó: Gregoire

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek