Új Gregoire vontatott kombájn 2023. december 28. 2 Perc
Az utóbbi évek viszontagságai ellenére, nem álltak meg a termékfejlesztések a szőlőbetakarítás specialista Gregoire gyárban sem. Ebben az évben új vontatott szőlőkombájn jelent meg a palettán: a GT3, ami a korábbi G3.220 modellt váltja.
Járjon jól és készüljön fel előre a jövő évi szüretre! 2023. október 10. 1 Perc
Adja le 2023. október 1. és december 8. között jövő évi Gregoire szőlőkombájn alkatrész igényeit és az AXIÁL Kft. listaáraiból 20% kedvezményben részesíti! Fizetés szállításkor! Várható szállítás 2024. április közepe-vége.
Cserszegtomajon bemutatózott a GREGOIRE szőlőkombájn 2023. szeptember 11. 1 Perc
2023. szeptember 8-án a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem cserszegtomaji Szőlészeti-Borászati Szakmai Napján tartottunk gyakorlati bemutatót a GREGOIRE szőlőkombájnnal.
Gregoire szőlőkombájn bemutató a cserszegtomaji Szőlészeti-Borászati Szakmai Napon 2023. augusztus 18. 2 Perc
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szőlészeti és Borászati Intézete, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusa, valamint a MATE Tangazdaság Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2023. szeptember 8-án Szőlőfajta bemutatót tart.
A jó borhoz profi gép kell 2023. július 03. 3 Perc
A minőségi borkészítés egyik lényeges része a megfelelő szőlő előállítása, majd kíméletes betakarítása.
Biztos társ a szőlőbetakarításban 2023. március 01.
Talán még rozsdásodik néhány keletnémet gyártású szőlőkombájn az Alföldön, valami elhagyatott tanyán, a rendszerváltás előtti időkből.
Gregoire szőlőkombájnok 2021. július 30. 2 Perc
A szőlőbetakarítógépeket gyártó francia Gregoire cég termékfejlesztései a szőlészeti ágazatban szerzett több, mint 40 éves tapasztalatra épülnek, melyeket különböző éghajlatú területeken és régiókban, a világ minden tájáról gyűjtöttek össze.
Megérkeztek az első Gregoire szőlőkombájnok telephelyünkre 2021. június 07. 1 Perc
Múlt héten indították útnak Franciaországból az első Gregoire szőlőkombájn szállítmányt bajai központunkba, mely ma reggel megérkezett hozzánk. Stílusosan sárga kamion hozta a sárga a gépeket.
Gregoire szőlő-betakarítógépek az AXIÁL kínálatában 2021. május 20. 1 Perc
A bortermelés lényege a minőségi szőlő előállítása és helyes kezelése. A termelési folyamat minden szakaszát alaposan meg kell ismerni és érteni, ellenkező esetben a végtermékben, a borban érződik a negatív hatás.