Felnőttképzés

 

AXIÁL AKADÉMIA

Magyarországon az építőipari és gépészeti szakmák hiánya mutatkozik a munkaerőpiacon. A változó gazdasági helyzet ellenére többnyire stabil területen történő elhelyezkedéshez kínálunk versenyképes tudásszerzést. Az AXIÁL Kft. célja a felnőttképzés támogatása, a jövő szakember generációjának képzése.
 

Az AXIÁL Kft. tájékoztatási kötelezettsége a közúti járművezető és a közúti közlekedési szakember képzésben résztvevők számára:

Amit az AXIÁL Kft. nyújt a jelentkezőknek:

  • sokéves szakmai tapasztalatok közvetítése
  • összegyűlt tudásanyag átadása
  • gyakorlat központú képzések
  • szakmai háttér, legkorszerűbb technológia és eszközök
  • magas képzési színvonal kedvező áron
  • piacképes végzettség rövid idő alatt
  • nyílt képzési forma
  • az ország teljes területén
  • ÁFA mentes képzések

 

Az AXIÁL Kft. egyenlőre nem indít új képzéseket.

 

Érdeklődni:

Felnőttképzési asszisztens:

Ügyfélfogadási idő:

Szabadosné Bergmann Adrienn

+36 79 526 479

hétköznapokon 9-15 óráig

A cég nyilvántartásba vételi száma: E/2021/000138

 


 

2015-2021 évi statisztika

2015-ben 16 tanfolyam indult az AXIÁL Kft-nél. Ebből 5 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető, 6 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Fölmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő és 5 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Emelőgép kezelő (kivéve targonca). Összesen 220 fő iratkozott be és tett sikeres vizsgát.

2016-ban egy Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető tanfolyam indult 25 fővel.

2017-ben 1 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Fölmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő tanfolyam volt 13 fővel.

2018-ban 4 tanfolyam indult az AXIÁL Kft-nél. Ebből 2 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető, 1 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Fölmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő és 1 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Emelőgép kezelő (kivéve targonca). Összesen 137 fő iratkozott be és tett sikeres vizsgát.

2019-ben az AXIÁL Kft-nél indított tanfolyamok száma 7. Ebből 2 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető, 3 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Fölmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő és 2 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Emelőgép kezelő (kivéve targonca). Összesen 135 fő iratkozott be és tett sikeres vizsgát.

2020-ban az AXIÁL Kft-nél 9 db tanfolyam indult. Ebből 3 db 2021 áprilisában ért véget.

3 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Targoncavezető, 3 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Fölmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő és 3 db Építő- és anyagmozgató gép kezelője – Emelőgép kezelő (kivéve targonca). Összesen 99 fő írtkozott be és tett sikeres vizsgát.