Bemutatkozás - Digitális Mezőgazdaság

Ahol a jövő alapfelszereltség

30 éve állunk a hazai gazdálkodók szolgálatában folyamatosan fejlődő kínálatunkkal, amit az ügyfelek naprakész igényeihez igazítunk. Az állandó innováció részekéntközel 10 éve a precíziós gazdálkodás eszközei, illetveaz ahhoz kapcsolódó szolgáltatások is megérkeztek kínálatunkba.

A szakterület szaktudást is kíván, ezért az évek során a piacon egyedülállónak tekinthető, precíziós gazdálkodásra specializálódott csoportot hoztunk létre. Ez a gépészekbőlésagronómusokból, valamint szervizelésben jártas szakemberekből, térinformatikaiés IT kollégákból,illetveprecíziós gazdálkodási szakmérnökökből álló csoport sok év tapasztalattal és erős gyártói háttérrelszolgáljaki a gazdálkodók igényeit.

A siker kulcsa precíziós termékeink esetében is a szoros emberi kapcsolat, ami cégünk egyik meghatározó értéke. Közösen dolgozunk az AXIÁL más területén aktív nagytudású kollégáinkkal, miközben kivételesen közeli partnerségben működünk a portfóliónkban megtalálható márkákkal és szolgáltatókkal is. Közel vagyunk ügyfeleinkhez az országban megtalálható 19 telephelyünkön, valamint az ország számos intézményével együttműködünk a jövő precíziós szakembereinek képzésében is.
 Ennek eredményeként valóban megbízható háttérrel kínáljuk rendkívül széles körben az erőgépekre és munkagépekre telepíthető precíziós eszközöket, valamint az ezekben rejlő lehetőségek kihasználásához fontos precíziós adatokat nyújtó szolgáltatásainkat is.

Az adatok és az eszközök teljes körű kezeléséhez döntéstámogató farm management szoftvereket nyújtunk, illetve az így meghatározott feladatok tökéletes végrehajtásához RTK korrekciós jelszolgáltatást is kínálunk.

Célunk, hogy a szakértelmünkkel folyamatosan támogassuk ügyfeleinket a teljes precíziós életciklus során, mert a precizitás az AXIÁL esetében nem a földeken kezdődik, hanem az első kézfogásnál.