FAST App a Trimble-től – precíziós megoldások gyorsan, egyszerűen

FAST App a Trimble-től – precíziós megoldások gyorsan, egyszerűen

Adott a területünk, a tevékenységünk, a terveink és a céljaink, ismerjük a meglévő lehetőségeinket, de tudni szeretnénk, milyen megoldásokat kínálnak szinte tálcán, amikor precíziós fejlesztésben gondolkodunk?

 

Ennek apropójából vezette be a Trimble a FAST App-ot - mindössze 10 egyszerű kérdés megválaszolásával azonnali megoldást nyújtunk a felmerülő idényekre!

A Trimble elkötelezett a technológiában rejlő lehetőségek kiaknázására. A precíziós megoldások napról napra, sőt percről percre egyre nagyobb pontosságot, hatékonyságot, könnyebbséget jelentenek a gazdálkodók számára – a technológia rohamos léptékű fejlődésének köszönhetően. Mindezt nem csak az általa nyújtott termékek és szolgáltatások tekintetében tapasztalhatjuk, de a gazdák elérésében, tájékoztatásában is. Gondoljunk például csak arra, hogy az idei év elején az agráriumban egyedülálló módon tartottunk virtuális roadshowt, ahol a pandémia okozta távolságtartásra reagálva megtaláltuk a biztonságos kapcsolattartás lehetséges legjobb formáját – online térben, a jelenkori technikákat felhasználva.

 

 

De nézzük meg inkább, pontosan mi is a FAST App?

Egy asztali gépen és mobil eszközön is könnyedén kezelhető „kereső”, amelynek motorja az Önök által megadott kulcsfontosságú tényezők:

  • kapcsolattartási adatok
  • termesztett növény(ek)
  • munkaművelet(ek)
  • kívánt pontosság
  • kijuttatandó anyagok száma
  • vízgazdálkodási lehetőség
  • kormányautomatika előkészítés
  • kormányautomatika szintje
  • alacsony sebességi igény
  • hátrahaladás
  • traktor gyártmánya, típusa

 

Amennyiben ezen adatokat megadja, azonnal kap egy (kijelző, vevőkészülék, kormányzási megoldás, RTK) javaslatot, amely alkalmas az Ön által elvárt szintű és pontosságú munka elvégzésére. Ezt elküldheti önmagának e-mailen, illetve, ha még több információra volna szüksége, és pontosítani szeretné a kapott eredményt, akkor mindenképpen keresse fel kollégáinkat, akik örömmel segítenek megtalálni a legeslegjobb megoldást!

A https://ag.trimble.com/hu/fastapp-hu oldalon végignézheti, mennyire egyszerűen lehet ezt a 10 kérdést megválaszolni, és milyen könnyedén és praktikusan kap megoldási javaslatot!

 

Tudjuk, hogy egy ilyen döntés meghozatalához alapos információgyűjtésre, időre, szaktanácsokra van szükség! Mi abban tudunk segíteni, hogy ezeket a lehetőségeket, megoldásokat, technológiákat könnyen érthetően adjuk át Önnek!

 


 

Komplett precíziós gazdálkodási megoldások az AXIÁL Kft.-től! Nem csak a GPS-eszközök terén, de a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások terén is komplex, a teljes helyspecifikus gazdálkodási folyamatot lefedő megoldást kínálunk. Kezdve a táblán belüli szakszerű zónázástól, a talajmintavételezésen és laborvizsgálaton át az automatikus adatszinkronizálást biztosító Trimble farm menedzsment szoftverig. Vagy az egyszerű kijuttatási terv készítést biztosító, meteorológiai és távérzékelési monitoring funkcióval bíró, a 2021. évben AGROmashEXPO termékversenyén Hazai Termékfejlesztési Díj kategóriában Nagydíjat kapott mAXI-MAP szoftvert. De említhetnénk a mAXI-Hozam műholdas hozammérést, vagy mezőgazdasági flottakövetési megoldásunkat is. Mindezt márkafüggetlenül kínáljuk, nem csak az általunk forgalmazott erő- és munkagépekhez.

 


 

Forrás, kép: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek