Dízelmotor-átadás Jánoshalmán

Dízelmotor-átadás Jánoshalmán

2021. június 14-én a jánoshalmi szakiskolába voltak hivatalosak kollégáink az AXIÁL Kft. által adományozott motor ünnepélyes átadása alkalmából.

 

 

Az utánpótlásnevelés kiemelkedő szerepe sosem volt kérdés vállalatunk számára, éppen ezért számtalan módon támogatjuk a fiatalok pályaorientációját, a szakma minél emberközelebbi megismerésének lehetőségét.

2021. június 14-én a Déli ASzC Jánoshalmai Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumba látogatottak kollégáink, hogy hivatalosan átadhassunk egy John Deere típusú, modern Common Rail technológiával ellátott 6 hengeres dízel motort, amely elsődlegesen oktatási célt fog szolgálni. A motor lehetőséget biztost, hogy kézzelfoghatóan megismerjék a diákok a gépek egyik legfontosabb részét, a motor szerkezetének áttanulmányozásával.

 

 

Rittgasszer Péter, az AXIÁL Kft. Szervizüzletágának igazgatóhelyettese, valamint Szakáll László és Baranyi Péter szervizmérnökök adták át a szakiskola technikumában szakvizsgát tett tanulók jelenlétében az iskola tanműhelyének a motort.

A szakiskola részéről Kasziba Gábor és Zámbó Gábor körbevezette kollégáinkat, bemutatva az oktatási egység különböző tevékenységeit, részeit, szemléltetve a mindennapi tevékenységeket. A körút során megállapodtunk abban is, hogy az őszi tanév megkezdése előtt további egyeztetéseket fogunk folytatni a felajánlott motorral kapcsolatos oktatási kurzusok támogatásáról.

 

A diákoknak kellemes nyári szünetet, hasznos gyakorlatot és jó pihenést kívánunk!

 

Szöveg és kép: Baranyi Péter, szervizmérnök

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek