Black Friday is precízen!

Black Friday is precízen!

A hivatalos Black Friday időpontjához igazodva kollégáink megint olyan akcióval rukkoltak elő, amellyel máskor nem találkoztunk még!

 

Gondoltunk azokra a gazdálkodókra, akik még éppen csak gondolkodnak a helyspecifikus növénytermesztésben, vagy akik eddig alapvető eszközökkel próbálnak tapasztalatokat szerezni.

 

 

Nemrég mind a 19 üzletünkben kihelyeztünk egy Trimble GFX-350 + NAV-500 sorvezetőt, ezeket a bemutató eszközöket kínáljuk most 529.990,- Ft + ÁFA-ért!

Az akcióról bővebben, illetve a terméket megrendelni >> ITT << tudja! Black Friday akciónk kizárólag 2020. november 27-29. között, illetve a készlet erejéig tart!

 


 

 

 

Ugyanakkor a precíziós gazdálkodással már foglalkozó Partnereinket sem kívántuk kihagyni a jóból: a meglévő FM/CFX-750 sorvezetővel rendelkezők számára most kedvezményes Trimble EZ-Pilot automata kormányzás fejlesztést kínálunk!

A fejlesztés a Trimble FM/CFX-750 Lite eszközök esetében 1.200.000,- Ft + ÁFA*, nem Lite eszközöknél még kedvezőbb, 999.990,- Ft + ÁFA*.

 

*A beszerelés költségét nem tartalmazza.

Az akcióról bővebben, illetve a fejlesztést megrendelni >> ITT << tudja! Black Friday akciónk kizárólag 2020. november 27-29. között érvényes.

 


 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek