Axiálos szervizmérnökök segítették a felkészülést

Axiálos szervizmérnökök segítették a felkészülést

2024. április 15-én hétfőn összesen 20 gépész tanuló érkezett az AXIÁL Kft. bajai, központi telephelyére azért, hogy a vállalat szervizmérnök munkatársai segítséget nyújtsanak a diákoknak a szakmai felkészülésben.

A látogatók a csongrádi Alföldi ASzC Bársony István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumból és a piliscsabai KmASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumból érkeztek Bajára azért, hogy egy szakmai versenyre, az országos bajnokságra történő felkészülésben segítséget nyújtsanak számukra az AXIÁL Kft. szervizmérnökei.

 

 

A tanulók az egész napos látogatás keretében először a vállalatról (megalakulása, tevékenysége, jövőképe) hallottak előadást, majd részt vettek az AXIÁL Kvízben, ezt követően pedig az automata logisztikai központ és a forgalmazott mezőgazdasági- és építőipari gépeik működésébe kaphattak mélyebb betekintést. A nap további részében a szervizmérnök kollégák interaktív elméleti és gyakorlati oktatás keretében az alábbi témákban bővítették tudásukat: motorfelújítás, motorfékezés, teljesítménymérés, ipari motorok fejlődése.

Köszönjük a látogatást és sok sikert kívánunk a tanulóknak!

 

Fotó: Kürti Ivett

Szöveg: Takács Nikolett

Elérhető

Kapcsolódó cikkek