Új AXIÁL-hagyomány a székesfehérvári bokrétaünnepen

Új AXIÁL-hagyomány a székesfehérvári bokrétaünnepen

Az AXIÁL Kft. idén is folytatja nagyszabású telephelyfejlesztési programját, melynek legnagyobb projektje ezúttal a székesfehérvári gépjavítóműhely. Az épület a közelmúltban elérte legmagasabb pontját, melyet július 12-én ünnepeltek meg.

 

Építkezéseken szokás, hogy amikor eléri legmagasabb pontját egy épület akkor egy bokrétát állítanak a tetején. A bokréta egy kis fa vagy egy nagyobb ág, melyet a májusfához hasonlóan élénk szalagokkal díszítenek, ezzel téve ünnepivé azt. Az AXIÁL Kft. telephelyfejlesztési programja során nem egy bokrétaünnepet ült már, de most új hagyományt teremtett. Székesfehérvári telephelyén nem az épület tetején állított bokrétát, hanem az udvarban elültetett egy feldíszített, hozzávetőleg két méter magas júdásfát, mely az ősszel átadásra kerülő nagyméretű gépjavítóműhely mellett kapott helyet.

 

Felső kép balra: Pintér Zsolt, az AXIÁL Kft. ügyvezető igazgatója. Felső kép jobbra: Werner Miklós, a Gemenc Bau Kft. igazgatója.

 

Az AXIÁL Kft. képviseletében Pintér Zsolt ügyvezető igazgató elmondta a résztvevőknek, hogy a vállalat 1995-ben, hetedik telephelyeként nyitotta meg Fejér vármegyei központját Székesfehérváron, mely 2006-ban kapott új szervizműhelyt. 2023-ban azonban megérett az idő rá, hogy a régió szervizkapacitását tovább bővítsék egy közel 1500 négyzetméteres javítóműhellyel. A beruházás részeként egy nyitott mosó is kialakításra kerül és mintegy 6500 négyzetméteres terület térkőburkolatot is kap. Az országban 19 telephellyel rendelkező bajai központú cég idén Szolnokon és Pécsen is infrastrukturális fejlesztéseket folytat, melynek együttes eredményeképp 25.000 négyzetméter fedett szervizkapacitással fog rendelkezni az év végére, ezzel is tovább növelve partnerei elégedettségét.

 

Felső kép jobbra: Umenhoffer Ferenc, az AXIÁL Kft. beruházási és üzemfenntartási igazgatója.

 

A székesfehérvári beruházás a Gemenc Bau Kft. segítségével valósul meg, mely cég más axiálos projekteknél, mint például az Alkatrész Logisztikai Központ és a bajai mobilszervizműhely építésén is munkálkodott. A Gemenc Bau Kft. igazgatója, Werner Miklós is jelen volt a székesfehérvári bokrétaünnepen, ahol elmondta, hogy részükről azért is különleges ez az építkezés, mert egy új üzletágat indítottak, mely tervezéssel is foglalkozik. Tehát ezúttal a kivitelezés mellett a tervezést is maguk végzik. Végezetül megköszönte az AXIÁL Kft.-nek a bizalmat, hogy ismét együtt dolgozhatnak egy projekten.

 

Fotó: Az AXIÁL Kft. és a Gemenc Bau Kft. munkatársai.

 

A beszédek után Pintér Zsolt, Werner Miklós, valamint Umenhoffer Ferenc, az AXIÁL Kft. beruházási és üzemfenntartási igazgatója elültették a nagy gonddal kiválasztott helyére a júdásfát, melyet a tikkasztó hőségben közvetlenül a gyökerénél több vödör vízzel meg is locsoltak. A kis ceremóniát egy kellemes ebéddel zárták, melyen a Gemenc Bau Kft. és az AXIÁL Kft. helybéli kollegáit is vendégül látták. Az egybegyűltek várhatóan 2023 novemberében ismét találkoznak, akkor már a beruházás ünnepélyes átadásakor.

 

Fotó: Major Gábor

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

 

Ön az AXIÁL Kft. 2023. július 13-án megjelent hivatalos sajtóközleményét olvasta.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek