Az AXIÁL Kft. engedélyének megfelelően első ízben tartott és szervezett hatósági képzéseket és vizsgát

Az AXIÁL Kft. engedélyének megfelelően első ízben tartott és szervezett hatósági képzéseket és vizsgát

A vizsgák 2023.06.15-én és 16-én voltak az AXIÁL Kft. bajai telephelyén. Összesen 94 fő végezte el a tanfolyamot és vett részt a tanfolyamot lezáró vizsgán. A két napban 264 db szóbeli és 171 db gyakorlati vizsgatevékenységet bonyolítottak le.


A képzésben résztvevők három kategóriában tettek a megszerzett tudásukról tanúbizonyságot. Az érintett kategóriák a vezetőüléses targonca (3324), a hidraulikus rakodó (4511) és a híddaru (4361) voltak. Szakemberekből álló vizsgabizottság mérte fel az egyes munkatársak tudását, akik többsége sikerrel vette az akadályokat. Az eredményes szerepléshez az is nagymértékben hozzájárult, hogy a képzés és a vizsga során jól ismert, az AXIÁL Kft. által használt és forgalmazott gépekkel dolgozhattak a kollegák. A sikeres vizsgázók a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. által kibocsátott jogosítványt kapják meg, mely igazolja alkalmasságukat az egyes típusok kezelésére. Az eredményes vizsgát letevők olyan tudással gyarapodhattak, amely munkájuk hatékonyabb végzéséhez elengedhetetlen.

Mindennek zökkenőmentes szervezése és összehangolása Szabadosné Bergmann Adrienn képzési koordinátor és Polyák Tamás iskolavezető munkáját dicsérik.

 

 

Fotó: Kürti Ivett

Elérhető

Kapcsolódó cikkek