Dombóvári telephelyünk Szerviz Nívódíjas lett

Dombóvári telephelyünk Szerviz Nívódíjas lett

Hosszas értékelési és monitoring folyamatot követően dombóvári telephelyünk Szerviz Nívódíjban részesült. A szakmai elismerés mellett 1000 eurós pénzjutalom járt a győztesnek.

Az európai szakemberekből álló zsűri számos területet figyelembe véve vizsgálta az AXIÁL telephelyhálózatát. Az értékelési szempontok legmeghatározóbb területe a vevőszolgálat, az ügyfélcentrikus működés volt. Ugyanakkor olyan területeket is értékelt a bizottság, mint például a pénzügyi fegyelem, a minőségbiztosítási folyamatok betartása, valamint a tisztaság és a rendezett telephelyi összkép. A szakmai bizottság vezetője Bernhard Stocker, aki rendkívül nagy tapasztalatokkal rendelkezik a mezőgazdasági gépértékesítés, illetve aftersales terén.
 


 

A megmérettetés célja egyértelműen az ügyfélcentrikusság és a hatékonyság növelése, a kevésbé jól működő területek azonosítása és azok kiküszöbölése a konstans fejlődés érdekében.

A dombóvári telephely csapata nem első ízben bizonyította rátermettségét és kiváló működését, hiszen 2017-ben, a hasonló értékelési rendszert alkalmazó AGRARTECHNIK Service Award-ját is sikerült elhódítaniuk.
 


 

Az ünnepélyes díjátadásra 2023. június 2-án, Dombóváron került sor. A díjat Stocker úr adta át a telephelyi kollektívának.

Ezúton is gratulálunk!

 

Szöveg: Ruzsicsnél Krascsenics Nelli, marketing menedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek