Megkezdi működését a hivatalos Trimble Szakszerviz Központ

Megkezdi működését a hivatalos Trimble Szakszerviz Központ

Az AXIÁL Kft. örömmel tájékoztatja jelenlegi és jövőbeni Partnereit, hogy június 1-jével megkezdi működését a Trimble Szakszerviz Központ, bajai székhellyel.

Cégünk életében mindig is kiemelten fontos szerepet játszottak a piaci, illetve meglévő ügyfeleink igénye, célunk nemcsak a kiváló, a hazai gazdálkodókat maximálisan kiszolgáló gépek, eszközök értékesítése, hanem magas színvonalú szolgáltatás biztosítása is. Így partnerünkkel a Trimble-lel egyeztetve és együttműködve úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk Magyarország, sőt Kelet-Közép-Európa első, a gyártó által jóváhagyott, hivatalos márkaszervizet.

Több hónapon át tartó intenzív tervezés, szervezés és a gyártó németországi központjában tartott tréninget követően örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. június 1-jével megkezdi munkáját a Trimble Szakszerviz Központ.
 


 

A szakszervizben különböző Trimble eszközök szakszerű, a gyártó által jóváhagyott javítását vállaljuk, beleértve a népszerű GFX-750 monitort, a SAM-200 kormányvezérlőt és kiegészítőit, de a régebbi eszközökre is gondolva, a forgalomban ugyan már nem lévő, de gazdáknál munkában álló CFX-750 és EZ-Guide 250 monitorok javítását is.

 

A szakszerviz minősítését megszerzéséért a precíziós gazdálkodási csoport mérnökei németországi tréningen vettek részt, ahol elsajátították a javítás minden aspektusát a különféle eszköz típusokra. A szakszerviz kialakításával így lehetőségünk nyílik, hogy az eszközöket Baján, az erre a célra kialakított műhelyben javítsuk, nem szükséges Németországba küldeni, ezzel az állási időt lényegesen csökkenteni tudjuk.
 


 

A szakszerviz fizikai kialakításának tervezésében nagy szerepet vállalt Fehér Róbert szervizmérnök, aki hozzátette, hogy a műhely felszerelését javarészt gyári, Trimble diagnosztikai eszköz alkotják és javítás során is a gyári alkatrészeket használunk. A bajai szakszervizben történő javítás esetében az eddig megszokott fél éves garancia is biztosított lesz.

 

A műhely nemcsak garanciális időn belül, hanem azon kívül eső eszközök javítását is vállalja. Az ilyen esetekben a szervizigényt bármely AXIÁL telephelyen be lehet jelenteni, és az eszközt leadni. A bajai szervizbe érkezést követő állapotfelmérés, majd ajánlatküldés és annak elfogadását követően kollégáink megkezdik a javítást.

Ezzel a lépéssel a Trimble-AXIÁL páros az első a hazai piacon, akik megvalósították a precíziós termékek komplex hazai szervizhátterét.

 

Szöveg: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Fotók: Kürti Ivett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek