Rangos elismerésben részesültek a Hód-Mezőgazda Zrt. kollégái

Rangos elismerésben részesültek a Hód-Mezőgazda Zrt. kollégái

A jubileumi, XXX. Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár pénteki napján a Magyar Állattenyésztők Szövetsége (MÁSZ) rangos elismerésben részesítette a Hód-Mezőgazda Zrt. kollégáit.

Antal Gábort, a Hód-Mezőgazda Zrt. vezérigazgatóját a Magyar Állattenyésztésért-díjban, Fekete Balázst, a kiállítás igazgatóját Horn Artúr-díjban részesítette.
 


A Magyar Állattenyésztésért-díjjal Antal Gábor több évtizedes, a magyar állattenyésztés területén végzett kiemelkedő munkáját, magas szintű szakmaiságát ismerték el.

Fekete Balázst, a kiállítás igazgatóját pedig Horn Artúr-díjban részesítette a MÁSZ, a magyar állattenyésztésért és a tenyésztői közösségért kifejtett több évtizedes munkájának elismeréseképpen.
 


 

Gulyás Márta és Fenyvesi Katalin, mint a rendezvény szervezőinek, lelkiismeretes munkáját is elismerte a szervezet.

Eddigi munkájukhoz gratulálunk és további szakmai sikereket és jó egészséget kívánunk!

A rendezvényen megtartott tenyészszemléken a legszebb tenyészállatok bemutatásáért járó díjakat is kiosztották, a madárinfluenza miatt elrendelt zárlat végett a baromfibírálat idén elmaradt. A díjazottakról a Magyar Mezőgazdaság részletes beszámolót jelentetett meg.(Díjazott állatok és tenyésztők Hódmezővásárhelyen (magyarmezogazdasag.hu))

Minden díjazottnak sok sikert kívánunk a további tenyésztői munkájukhoz!

 

Összeállította: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Fotó: Magyar Mezőgazdaság

Elérhető

Kapcsolódó cikkek