Talajmarás a MANAX Kft. segítségével 2023. május 02. 3 Perc
A gépkapcsolat alkalmas cserjés, bokros estleg fás területek megszüntetésére. Ezáltal vissza lehet állítani a termőföldet a növénytermesztésbe.
Tavaszi vetés MANAX bérgéppel 2023. március 27. 1 Perc
A MANAX Kft. mint a magyarországi gépbérlet zászlóshajója 2007 óta foglalkozik Monosem vetőgép bérbeadással. Ez idő alatt sok minden változott, de a tavaszi kapásnövények vetési ideje nem.
Szobrot állítottak Baján Antunovich János püspöknek 2021. november 25. 1 Perc
A Bajai Horvát Nemzetiség Önkormányzat szobrot állított Antunovich János (Ivan Antunović) püspöknek, mely munkálatokat az AXIÁL Kft. és a MANAX Kft. segítette.
Rendhagyó Nemzeti Vágtán tüsténkedtek az AXIÁL Kft. gépei 2020. október 14. 1 Perc
Az AXIÁL Kft. és a Manax Kft. évek óta gépekkel támogatja a Nemzeti Vágta munkálatait. 2020-ban sem volt ez másként, annak ellenére, hogy most – a koronavírus miatt – rendhagyó eseményt rendeztek meg a szervezők.
A Manaxnál sem állt meg az élet (+videó) 2020. április 15.
A jelenlegi helyzet ellenére a Manax Kft. gépei töretlen lendülettel dolgoznak a határban. Keressék kollégáinkat bizalommal!
18 ÉVES A MANAX! 2019. július 22.
Az alkalomból három, különböző feladatkört ellátó „MANAX-os kollégát” kértünk meg, hogy osszák meg gondolataikat velünk és meséljenek a vállalatnál szerzett élményeikről, illetve tapasztalataikról.
A MANAX nem tétlen! (+videó) 2018. június 14.
A hektikus időjárás ellenére elkezdődött az aratás az országban, illetve a bálázásra is készülnek a gazdálkodók. Ebből kifolyólag a MANAX Kft. sem tétlen, most röviden be is számolunk két projektjükről.