Már elérhető a Széchenyi Lízing MAX
  • Axiál
  • 2022. augusztus 08. 1 Perc

Már elérhető a Széchenyi Lízing MAX

Az elmúlt időszak kedvező kamatozású, és ezáltal méltán népszerű lízingterméke, -a Széchenyi Lízing GO!-, a címben említett Széchenyi Lízing MAX néven folytathatja térhódítását. Nem érdemtelenül.

A szerződéskötési díjon és a kezelési költségen felül 3,5% kamattal elérhető, mely a futamidő végéig fix. Az euró alapú konstrukciókhoz hasonló mértékű költségekkel, míg a forintos, piaci kamatozású versenytársaihoz képest nagyjából fél áron juthatnak hozzá partnereink is.

Területileg illetékes AFS pénzügyi tanácsadójuk minden szükséges információval rendelkezik a termékkel kapcsolatban. Július utolsó napján megjelentek a részletszabályok, így a finanszírozók és a KAVOSZ irodák szintúgy megkezdhették rendszereik átállítását az új konstrukcióra.

Előnyei között említhetjük a kedvező költségek mellett a rugalmas, gyors ügyintézést, a széles termékköre elérhető felhasználhatóságot, és azt is, hogy minden vállalkozástípus igényelheti. Feltétel viszont, hogy rendelkeznie kell legalább egy teljes lezárt éves múlttal és nem lehet lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása.

 

Fontos megemlíteni ugyanakkor, hogy a pályázatok keretében vásárolt gépek esetén figyelni kell a támogatástartalmak összeadódására. A pályázati összeg csökkenése nélkül ezekre az eszközökre csak piaci kamatozású kölcsönök vehetők igénybe az esetek nagy részében.

További részletes információkért és az igénylés mielőbbi elindítása érdekében keresse az AFS pénzügyi tanácsadóit!

 

Forrás: AFS Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek