Mezőgazdasági Járművezetők Versenye avagy Traktor-race Mérán

Mezőgazdasági Járművezetők Versenye avagy Traktor-race Mérán

Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére.

A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők versenyét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr Főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály munkatársai az Encsi Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságával közösen 2022. augusztus 30-ára tervezik Mérán.

Az elmúlt években Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain is nagymértékben megnövekedett a gépjárműforgalom, ami igaz a mezőgazdasági gépjárművekre is. Jelenlétük elsősorban a betakarítási időszakban jelentkezik intenzívebben. Az aktualitás miatt a verseny célja, hogy a mezőgazdasági gépjárművezetők az elméleti ismeretüket frissíthessék, a gyakorlati tapasztalataikat pedig bővíthessék, és ez által a közúti közlekedést közösen biztonságosabbá tegyük.

Ahogy már korábban is hírül adtuk 2022. március 30-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és az AXIÁL Kft. együttműködési megállapodást kötött a közlekedés biztonságáért. Ennek jegyében támogatóként veszünk részt a traktorverseny szervezésében és lebonyolításában.

A verseny időpontja: 2022. augusztus 30-án 8. órától

A verseny helyszíne: A Kurilla Gabona Kft. Méra 085/6 hrsz. alatt található telephelye.

A versenyen résztvevők: mezőgazdasági gépjárművezetők

 

Jelentkezési lap a Mezőgazdasági Járművezetők Versenyére az alábbi linkre kattintva tölthető le kitölthető: JELENTKEZÉSI LAP

 

Forrás: BOON - Traktor-race Mérán

Fotó: BOON - Traktor-race Mérán

Elérhető

Kapcsolódó cikkek