Ismét elstartolt „Az Év Honlapja” pályázat

Ismét elstartolt „Az Év Honlapja” pályázat

A tavaly megrendezésre került „Az Év Honlapja” pályázaton az Agrár kategóriában Minőségi díjat kapott weboldalunk. A 2020. június 1-jén megújult honlapunkkal ismét nevezünk az online marketingkommunikációs szakma egyik legrangosabb elismerésére.

 

„A koronavírus okozta bezárkózás, az otthoni munkavégzés, és a mobilos böngészés arányának növekedése folyamatos fejlesztésre késztetik a honlapkészítőket és az üzemeltetőket. A weboldalak tartalmával szemben elvárás, hogy szép, igényes, gyors, logikus és átlátható legyen. Fontos, hogy a digitális zajban néhány pillanat alatt képes legyen megragadni és megtartani az érdeklődő figyelmét.” – olvashatjuk a Magyar Marketing Szövetség szervezett „Az Év Honlapja” pályázat honlapján.

Ennek szellemében ismét nekiláttunk a legutóbb két és fél évvel ezelőtt megújított www.axial.hu oldal átgondolásának, még jobbá, még kényelmesebbé tételének, mely 2020. június 1-jén debütált a nagyközönség előtt. „Az egyik legfontosabb célunk, hogy naprakész információt adjunk a termékeinkről és a szolgáltatásainkról, valamint a mezőgazdaság kiemelt híreiről, eseményeiről. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk töltött időt szórakozásként éljék meg a látogatók. Az év elején megfogalmaztuk, milyen elvárások mentén fogjuk végrehajtani az oldal fejlesztését, többek között ez a kritérium is szerepelt közöttük, valamint kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy naprakész, fiatalos, dinamikus oldalt tudhassunk magunkénak - a releváns, szakmai tartalom szem előtt tartása mellett!” – írtuk pályázatunkban.

A pályázatot az Agrár, kereskedelem kategóriában nyújtottuk be, melyet egyrészről a szakmai zsűri értékel olyan szempontokat figyelembe véve, mint design, felhasználói elégedettség, kategóriának megfelelő tartalom, kreativitás, reszponzivitás. Másrészt a közönség is szavazhat és értékelheti weboldalunkat. Ezért kérünk, amennyiben elnyerte tetszésed új honlapunk, dönts úgy, hogy nekünk adod szavazatod, melyet IDE kattintva, a jobb felső sarokban lévő „Szavazok” gombra való kattintással / érintéssel tudsz megtenni!

Köszönjük belénk vetett bizalmad! További infókért kövess minket bármely vagy mindegyik csatornánkon (Web, Insta, FB, YT), mert naponta jelenkezünk friss tartalmakkal!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Azevhonlapja.hu

Elérhető

Kapcsolódó cikkek