NAK TechLab Egyetemi Ötletverseny

NAK TechLab Egyetemi Ötletverseny

Idén is megrendezésre kerül a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) egyetemi ötletversenye, amely a NAK TechLab névre hallgat. Az online elődöntő után holnap lesz a megmérettetés döntője Budapesten.

A versenyt a kamara a Design Terminal-lal közösen indította, céljuk, hogy a legújabb megoldások helyet találjanak a szektorban és elősegítsék az agrárium további innovációját.

A verseny során 2-4 fős csapatokban mérhetik össze tudásukat a résztvevők/egyetemi hallgatók, akiknek egy meghatározott kihívásra kell kidolgozniuk egy ötletet, majd azt prezentálni egy szakmai zsűri előtt. Az idei verseny első szakasza online zajlott, a döntőre csak a legjobb ötletek jutnak el, amelyet a szigorú zsűri ítél meg augusztus 13-án, a NAK budapesti központjában.

 

 

A verseny ideje alatt, agrár szakmai es üzletfejlesztési mentorok segítik a csapatok munkáját, annak érdekében, hogy a legjobb eredménnyel tudják zárni azt. Umenhoffer Péter, az AXIÁL Kft. marketingigazgatója tavaly mentorként vett részt az akkor 24 órás versenyen, idén viszont már a zsűri tagjaként fogja véleményezni az egyes projektmunkákat.

 

 

„Rendkívül fontos téma az agrárium modernizációja és a generációváltás. A NAK TechLab egyetemi ötletverseny is ezekkel foglalkozik, bevonja a fiatalokat, hogy azok rálátást szerezzenek a piaci folyamatokra és új lendületet hozzanak az ágazatba. Ugyanakkor egy ilyen esemény során nemcsak a hallgatók tanulnak, tapasztalnak valami újat, hanem mindannyian, akik közreműködünk a versenyen. A TechLab által mi is megismerhetjük a fiatalok gondolkodását, a projektekhez való hozzáállásukat. Ezúton is kívánok valamennyi versenyzőnek sok sikert és kíváncsian várom, mit láthatunk tőlük holnap.”

 

A versenyről további információt a Nak.designterminal.org honlapon kaphat!

 

Forrás és kép: Nak.designterminal.org

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek