Így zajlott a Virtuális Trimble Roadshow

Így zajlott a Virtuális Trimble Roadshow

2021. február 10-én megrendezésre került a Virtuális Trimble Roadshow – ellensúlyozandó, hogy a pandémia miatt a személyes részvétellel megtartott rendezvények lebonyolítására nincs lehetőség.

 

Sokat tanakodtunk azon, miképpen tudnánk bármely korábbi eseményünk színvonalát és hangulatát egy online fórumon megidézni – a résztvevők visszajelzései alapján utólag már bátran kijelenthetjük, hogy a Trimble csapatával együttműködve sikerrel jártunk. Ebben segítségünkre volt a rendezvény szokatlanul élethű, animált webes felülete is. Úgy gondoljuk ezzel sikerült egy teljesen új formátumú rendezvényt meghonosítanunk, amely kellemes és hasznos időtöltést biztosított a résztvevőknek.

 

 

A Virtuális Roadshow 10 órától 17 óráig tartott, összesen 6 témában készültek fel a precíziós gazdálkodási szakértő kollégáink, törekedve a teljes termék- és szolgáltatási paletta bemutatására, annak érdekében, hogy minden érdeklődő számára választ tudjunk adni – akár a témában még kevésbé jártas gazdálkodóról van szó, akár már rutinos felhasználóról.

Előzetesen több mint 600 fő regisztrált az eseményre. Első hallásra ez akár soknak is tűnhet egyetlen napra – ugyanakkor biztosak voltunk abban, hogy ha mindenki részt is vesz, akkor is tartani tudjuk a tervezett kiscsoportos, kötetlen beszélgetős formátumot, hiszen egyszerre mind a 6 termünkben rendelkezésre álltak a kollégák. Óránként bekapcsolódhattak az újonnan érkezők az előadásokba, amelyeket követően lehetőség nyílt kérdéseket megvitatni.

 

 

Ezzel a 6 témával készültünk:

  • Balogh Máté és Kocsmárik János: Sorvezetés és kormányautomatikák
  • Kóbor Szabolcs és Papp Máté: Helymeghatározás, korrekciós jelek
  • Okvátovity István és dr. Mesterházi Péter Ákos: Adatkezelés, kezdő lépések a precíziós növénytermesztésben
  • Simon Zsolt és Telek Dávid: Kijuttatás vezérlés – permetezés, műtrágyázás, vetés
  • Böjtös Máté és Fehér Róbert: Betakarítás
  • Hümpfner János, Katona Norbert és Sirok Gábor: Megoldások és tippek a Trimble-től

 

 

Büszkék vagyunk látogatóinkra, hogy ki is használták az online tér nyújtotta kapcsolatfelvételi lehetőségeket– néha ugyan csak egy-két egyszerűbb felvetés fogalmazódott meg, viszont több esetben igen komoly szakmai eszmecsere bontakozott ki. De a technikai, problémamegoldó jellegű témák, kérdések sem maradhattak ki, amelyekre igyekeztünk azonnal megoldást találni.

 

Amennyiben utólag is bármilyen kérdés felmerül a témákkal kapcsolatban, a precíziós gazdálkodási csoportunk minden tagja az Önök rendelkezésére áll, keressék őket az elérhetőségeiken!

Kérjük, amennyiben észrevételük, javaslatuk fogalmazódott meg a rendezvénnyel kapcsolatban, azt is osszák meg velünk, annak érdekében, hogy a jövőben még inkább az Önök igényeinek megfelelő rendezvényt tudjunk szervezni!

 

Szöveg és kép: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek