Idén is Mikulás-csomagokkal kedveskedett a gyerekeknek az AXIÁL Kft.

Idén is Mikulás-csomagokkal kedveskedett a gyerekeknek az AXIÁL Kft.

2021-ben is Mikulás-csomagokat adott át az AXIÁL Kft. három bajai intézmény gyermekeinek és fiataljainak.

Hagyomány a nagymúltú mezőgazdasági cégnél, hogy Mikulás-nap alkalmából ünnepi műsorral és ajándékcsomagokkal kedveskednek a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézmény ellátottjai, a Bajai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjai, valamint a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Bajai Tagintézményének gyermekei számára.

Sajnos, a tavalyi évhez hasonlóan a koronavírus-járvány miatt idén sem állt módjában az AXIÁL Kft-nek megszervezni az ünnepi műsort, de a Mikulás-csomagok így is eljutottak az intézményekbe.

 

 

Az összes csomagot Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője adta át a bajai helyszíneken. A különböző fogyatékkal élő, fejlesztést igénylő és korosztályú gyermekek, fiatalok egytől egyig nagy lelkesedéssel bontogatták az egyedi gyártású, AXIÁL-grafikával ellátott csomagokat, melyekért cserébe ezúttal ők készültek egy-egy énekkel, ajándékkal.

„Sok éve ápoljuk kedves Mikulás-napi hagyományunkat és boldogsággal tölt el bennünket, hogy ez idő alatt számos gyerek, fiatal fejlődését láthattuk. Dolgozóink gyermekei számára is minden évben készülünk Mikulás-csomagokkal, sőt munkatársainkat is mindig meglepjük valami aprósággal. Ritka kincs az a tiszta, gyermeki öröm, amit érzünk, látunk egy-egy csomag átadásakor, hisszük, fontos ezt minél tovább megőrizni, felidézni életünk során.” – mondta a tulajdonos-ügyvezető.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser, AXIÁL Kft.

Fotók: Földvári István, Foto Reklámügynökség Kft.

 

Ön az AXIÁL Kft. 2021. december 10-én megjelent hivatalos sajtóközleményét olvasta.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek