A Hyundai Dealer Awards díjazta az AXIÁL Kft-t

A Hyundai Dealer Awards díjazta az AXIÁL Kft-t

A Hyundai Construction Equipment Europe minden év elején egy pillanatra visszatekint az előző évre.

A 2021-es év minden piac számára kihívásokkal teli, azonban nagyon eredményes évnek tekinthető. Az építőipari gépek értékesítésében rekord számokat produkáltak.

Ez a teljesítmény nem lett volna lehetséges a professzionális kereskedői hálózatukkal való szoros együttműködés nélkül. Az idei évben is a Hyundai Dealer Awards díjazta azokat a kereskedőket, akik fantasztikus teljesítménnyel tűntek ki többek között az értékesítés, az ügyfélszolgálat, az innovációk és a Hyundai szellemiség terén.

Az AXIÁL Kft. elismerésben részesült a Hyundai Dealer Awards által, amiért az elmúlt évben mindent felülmúlva, hihetetlen eredményeket ért el a Hyundai márkával kapcsolatban. Rendszeres csapatépítő tevékenységekkel népszerűsítettük a Hyundai márkát és ezzel elősegítettük egy rendkívül hasznos és hatékony közösség létrejöttét. Kiváló csapatszellem kialakítása fontos szempont az AXIÁL Kft számára, hiszen csapatként sokkal könnyebb elérni a nagy sikereket. A díjátadón az AXIÁL Kft. a BEST 2021 HYUNDAI TEAM SPIRIT díjat érdemelte ki, az előbb említett tevékenységeknek köszönhetően.

A fizikai díjat egyenlőre nem tudtuk átvenni, úton van központi telephelyünkre. Addig is bemutatjuk digitális formában:
 


 

2022-ben szintén szeretnénk fenntartani a csapatösszhangot és alig várjuk, hogy újabb mérföldköveket tudunk elérni egy csapatként.

 

Forrás: Hyundai

Szöveg: Kövecs Bálint, építő- és anyagmozgatógép-üzletág igazgató, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek