Világelső az AXIÁL Kft.

Világelső az AXIÁL Kft.

2022. február 17-én került megrendezésre Lengyelországban, Varsóban az idei közép és kelet európai Manitou Dealer találkozó, melyen rangos elismerésben részesítették vállalatunkat.


Az AXIÁL Kft. lett a világ legnagyobb Manitou alkatrész értékesítője. Ráadásul a 2021-es évben a legdinamikusabban fejlődő alkatrész forgalmazó partner díját is bezsebelhettük.

Mérhetetlen mennyiségű munka áll e teljesítmény mögött, mely hatalmas büszkeséggel tölti el a cég dolgozóit.
 


A vállalatunk folyamatos fejlődésének és sikerének hátterében azonban minden szempontból az emberi erőforrás áll. Kollégáink nélkül nem tudnánk hasonló sikereket sem elérni. Az AXIÁL Szervizüzletága épp úgy, mint az Alkatrészüzletág vagy a Gépüzletág kiveszi a részét a sikerből. Telephelyi alkatrészüzleteinkben dolgozó kollégáink készséges kiszolgálása és tudása nélkül nem vehettük volna át ezt a díjat. Minden egyes kollégánk munkája egy pillére az AXIÁL Kft. sikerének. Ahhoz, hogy a piac épülni tudjunk és hogy hasonló eredményeket tudjunk elérni folytatnunk kell a kemény munkát és folyamatosan fejlesztenünk kell kollégáinkat szakmailag.

A közelmúltban átadásra került AXIÁL Alkatrész Logisztikai Központ megépítésére pontosan azért volt szükségünk, hogy a piac által diktált alkatrészigényeknek nap mint nap meg tudjunk felelni. Hatalmas sikerként tekintünk arra, hogy az AXIÁL Kft. a világ legnagyobb Manitou alkatrész értékesítőjévé válhatott. Alkatrészellátásunk fejlesztésének köszönhető az is, hogy a legdinamikusabban fejlődő alkatrészeket forgalmazó partner díjat is a kezünkben foghatjuk.

 

Képek: Rózsás László, termékmenedzser, Axiál Kft.

Összeállította: Goldring Bence, marketing menedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek