Három szerviz átalánydíjas szerződéses partner kapott elismerést az AXIÁL-tól

Három szerviz átalánydíjas szerződéses partner kapott elismerést az AXIÁL-tól

Az AXIÁL Kft. idén is díjazta szerviz átalánydíjas szerződéses partnereit. Ezúttal a Tóth Gyula Cégcsoport, a HAJDÚ MAPA Kft. és a MERKBAU Zrt. vehetett át elismerést.

A hazai agrárrendezvények legnagyobbikán, az AgrárgépShow kiállításon került megrendezésre az AXIÁL Kft. évértékelő sajtótájékoztatója. Hagyomány, hogy a vállalat az esemény keretein belül díjazza szerviz átalánydíjas szerződéses partnereit. Ezúttal a Tóth Gyula Cégcsoport, a HAJDÚ MAPA Kft. és a MERKBAU Zrt. vehetett át elismerést.

Az AXIÁL Kft. átalánydíjas szolgáltatásait 2001-től kezdve kínálja partnereinek, folyamatosan igazítva ennek feltételrendszerét a piaci igények, a technológiai fejlődés és a szervizekkel szemben támasztott folyamatosan változó elvárásoknak megfelelően.

A szolgáltatási forma keretén belül egy évre előre megállapodva, leszerződve látjuk el a mezőgazdasági-, raktártechnológiai és építőipari gépek, valamint a mezőgazdaságban alkalmazott precíziós rendszerek szakszervizét. A szerződések különböző modulokból állíthatóak össze, így minden üzemeltető a számára legkedvezőbb feltételekkel veheti igénybe a szolgáltatást.

 

Hogy miért jó ez a partnereknek?

  • Előre tervezhető, kiszámítható munkadíj és kiszállási szervizköltségek a gazdálkodásban, ami a mai, gyorsan változó gazdasági környezetben felbecsülhetetlen előny.
  • Állandó műszaki gépfelügyelet, amellyel csökkenthető a gépmegállás lehetősége.
  • Dokumentált szolgáltatás, amely a szavatossági igények elbírálásánál jelentős megtakarítást jelenthet az alkatrészek gyártó által való jóváírásánál.
  • A prioritás mellett nagyon nagy előny jelent ennél az előre fizetett szolgáltatási formánál, hogy a szervizszerelők azonnali segítséget nyújtanak akár telefonon is, az esetleges hibajelenségek feltárásában, a gépüzemeltetés és gépbeállítás folyamatainál. Ezzel esetlegesen megspórolva a kiszállás idejét, mellyel a gépállás ideje jócskán lerövidülhet és az értékes idő termelésre fordítható.

Az átalánydíjas szolgáltatási forma alá vont gépek darabszáma, illetve a lehetőséget igénybe vevő ügyfelek köre évről évre emelkedik és bővül, ami mutatja, hogy egyre többen döntenek a fenti előnyök kihasználása mellett.

A hagyományoknak megfelelően az AXIÁL Kft. idén is kiválasztott három olyan céget, akik évek óta kiváló szervizpartnerei és képviselőiknek elismerésül egy-egy díjat adott át Sajtótájékoztató rendezvényén. A díjátadón az AXIÁL Kft.-t Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi tulajdonos-ügyvezető, Mezőfi Gábor Vevőszolgálat igazgató, és Torgyik Attila Szervizüzletág igazgató képviselte.

 

Díjazottak:

  1. Tóth Gyula Cégcsoport - Somogysárd

Kaposfői telephelyünk partnere

„Több, mint 10 éve, hogy megvan az együttműködés cégeink között. A környék meghatározó gazdálkodója, aki mintegy 1000 hektáron gazdálkodik és 30 környékbeli gazdát segít a mindennapi munkájukban, legyen szó akár inputanyag-beszerzésről, terményértékesítésről, vagy bármilyen művelési folyamatról. A Tóth Gyula Cégcsoport egy évvel idősebb az AXIÁL-nál és az első között kezdett nálunk vásárolni. Manitou olimpiáink mindegyikén nagy örömmel vettek részt, melyen az egyik legemlékezetesebb pillanat akkor volt, mikor élete párja a női kiírásban második helyezést ért el, de sok szép emléket őriz a cégünk által szervezett utazásokról is.”

A díjat átvette: Tóth Gyula és fia, Tóth Zoltán.

 

 

  1. HAJDÚ MAPA Kft.

 

AXIÁL kerecsendi telephely partnere

„Az AXIÁL Kft és a HAJDÚ MAPA Kft kapcsolata még a szolnoki telephellyel kezdődött mintegy 20 éve. Ma már a 10 éve működő kerecsendi AXIÁL ponttal van kapcsolata a HAJDÚ MAPA Kft.-nek. Ekkor, 1 db CLAAS AXION 820-as erőgéppel kezdődött az átalány szerződésünk, majd a géppark bővülésével további 1 db CLAAS kombájnnal és 3 db CLAAS erőgéppel bővült az átalányba bevont gépek köre. Gépparkot tekintve a betakarítást hosszú évek óta CLAAS kombájnok végzik. A korábbi 3 db-ból álló MEGA flottát, részben a betakarítandó területekben történő változások miatt és a géppark korszerűsítésnek köszönhetően 1 db CLAAS LEXION 650 típus váltotta ki, továbbá van még 3 db CLAAS traktor is a gazdaságba, amelynek saját szántóterülete 400 hektár, de hozzávetőleg ugyanekkora területet művelnek szolgáltatás keretében is.

Hajdú Miklós tulajdonos-ügyvezető életét a családja jelenti, a mindennapok része természetesen a vállalkozása és a mezőgazdaság, bár mostanában már nemcsak a gabonák állapotát ellenőrzi a határban, hanem a gyöngyösi stadion gyepét is, ahová rendszeresen elkíséri az unokákat foci edzésre.”

A díjat átvette: Hajdú Miklós tulajdonos-ügyvezető.

 

 

  1. MERKBAU Zrt.

Építőgépes ügyfelünk

1990-ben alakult meg a mai Merkbau Zrt. jogelődje, a Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft., 100%-ban magyar tulajdonú, kiskunhalasi székhelyű vállalkozás. A vállalat fő profilja az építőipar, ezen belül három fő üzletágat működtet. Az eredeti profilon túl a piaci igényeket felismerve egyéb szolgáltatásokat is nyújt, melyeket – csakúgy, mint a cég egészét – magas színvonal és kiváló minőség jellemez. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a számtalan építőipari nívódíj és mesterdíj.”

A díjat átvette: ifj. Grobál Károly.

 

 

Az AXIÁL Kft. vezetősége és munkatársai ezúton is köszönik a bizalmat és gratulálnak a díjazottaknak!

 

Ön az AXIÁL Kft. 2024. január 25-én megjelent hivatalos sajtóközleményét olvasta.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek