Hamarosan kihirdetik az AgrárgépShow termékverseny eredményeit

Hamarosan kihirdetik az AgrárgépShow termékverseny eredményeit

2024. január 24-27. között lesz látogatható az AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállítás a budapesti HUNGEXPO-n, melyen az AXIÁL Kft. is megjelenik a D pavilon teljes területén, mintegy 5000 négyzetméteren mutatja be újdonságait.

Biztosan láthatók lesznek az AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításon a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díjakra nevezett típusok is, melyek az AXIÁL Kft. esetében az alábbi modelleket jelentik:

  • Manitou MLT 850-145 V+ teleszkópos rakodógép
  • Landini Rex 4-110 F Roboshift
  • Framest Condisc 6000 lazítós tárcsa, lezáró hengerrel
  • Berthoud Spectre 5240/36 AX önjáró permetező
  • HORSCH Avatar 10.25 SD direktvetőgép
  • CLAAS XERION 12.650 TERRA TRAC
  • RZ-5,5/AC Verso függőleges tengelyű szárzúzó

 

 

Hazai Termékfejlesztési Díjra csak olyan termékkel lehet pályázni, melyet az elmúlt három évben Magyarországon fejlesztettek ki, gyártottak le és hoztak, hoznak 2024-ben forgalomban. A Nemzetközi Termékfejlesztési Díjra pedig csak olyan termékkel lehet pályázni, melyet az elmúlt három évben külföldön fejlesztettek ki, Magyarországon is forgalomban levő vagy 2024-ben forgalomba kerülő korszerű termék. Mindkét esetében kitétel, hogy a modell kerüljön bemutatásra a kiállításon. Pályázni három kategóriában lehet Digitalizáció, Gépesítés és Input/szolgáltatás. Elnyerhető díjak a Hazai és Nemzetközi csoportban egyaránt: Nagydíj, Különdíj, Prémium Oklevél.

A pályázatokat elismert szakértőkből álló bizottság, kétkörös bírálattal értékeli. A munkában a hazai mezőgazdaság jeles oktatói, kutatói, érdekképviseletek szakemberei, gyakorlati gazdálkodói és felhasználói mellett szakújságírók is részt vesznek. Főbb bírálati szempontok: a termék újszerűsége, környezetre gyakorolt pozitív hatása, a termék innovációjának hatása a mezőgazdasági technológiákra, valamint a termék kivitele és alkalmazhatósági értéke.

A díjazott megoldásokat még 2023. december 13-án bejelentik, a díjátadásra pedig a kiállítás megnyitóünnepségén kerül sor. Szurkoljon Ön is az AXIÁL Kft. termékeinek és kövesse nyomon az innovációk bemutatását az Axial.hu weboldalon, illetve a közösségi média csatornáinkon!

 

Összeállította: Borbély Zsanett marketingmenedzser

Kép: AXIÁL Kft.

Forrás: https://termekfejlesztesidij.hu/

Elérhető

Kapcsolódó cikkek