Tökéletes időzítés, amiből most előnyt kovácsolhat

Tökéletes időzítés, amiből most előnyt kovácsolhat

A mezőgazdasági év csúcspontja kétségtelenül mindenki számára a betakarítás, amikor a táblákon lévő termények és takarmányok formájában elnyerjük az egész évig tartó munka eredményét.

Az aratás során a termények optimális időben történő begyűjtése biztosítja a minőségi termést, míg a bálázás lehetővé teszi a hatékony tárolást és szállítás. Ezek a műveletek kardinálisan a mezőgazdasági siker és a gazdaságos és fenntartható eredményesség szempontjából.

 

 

A német CLAAS az elmúlt évtizedekben kiváló teljesítményt és innovatív technológiákat kínál partnerei számára, melyekkel gazdaság mérettől független a legnagyobb hatékonyságot képesek elérni a növénytermesztő gazdák. A CLAAS kombájnokat világszerte elismerik megbízhatóságuk, minőségük és a precíziós munkavégzésért. A betakarítógépek és bálázók aktuális újdonságai, fejlesztései legújabb 2024-es „Betakarítás” című kiadványunkban mutatkoznak be.

 

 

Az LEXION, TRION, EVION gépcsaládok mellett a gyártó naprakész vágóasztal-palettája is bemutatkozik a 2024-es szezonra, valamint a szögletes és kör alakú bálák készítéséhez használat VARIANT, ROLLANT és QUADRANT modellek kiemelt kínálata is megtalálható a katalógusban. A szálastakarmány betakarító munkagépek, fűkaszák, rendsodrókról is számtalan friss aktuális infó megtalálható a magazinban.

 

A „CLAAS: Betakarítás 2024” katalógus online is elérhető:

 

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek