AlmaCrawler szállítóplatformok az AXIÁL kínálatában

AlmaCrawler szállítóplatformok az AXIÁL kínálatában

2023. júliusától az ALMACRAWLER márka kizárólagos forgalmazója az AXIÁL Kft.

1,5, 3 és 6 tonnás kivitelben elérhetőek a platformok. Ezek a gépek teljesen elektromos kivitelűek, kivéve a 6 tonnás verzió amit robbanó illetve hibrid változatban is lehet kapni. Több fajta akkumulátorral elérhetőek a gépek, mint például az ólom kristály, lithium és az úgynevezett AGM akkumulátor, ami egy ólmos-savas akkumulátor.

A gépeket AUTEC márkájú távirányítóval látják el. A gépek nevei a teherbírásukat tükrözi (tehát 1,5 FX másfél tonna teherbírású). Nyomot nem hagyó hevederekkel érkezik alapfelszereltségként.

Az akkumulátorok úgy vannak kialakítva, hogy a gép közepéről kihúzva nagyon egyszerűn cserélhető. Ha valaki vesz egy ELC akkumulátoros gépet és később meggondolja magát tud a gépbe venni LTH akkumulátort is. A gépekre 12 hónap garancia van.

 

A 3.0-ás típusú géphez kapható úgynevezett DOLLY, ami egy kétkerekes kocsi a hosszabb tárgyak vontatásához. Üveg kaloda, Dömper szerelék, illetve emelő platformok is elérhetőek a gépekhez.

A 6.0-ás verzióhoz lehet kérni a tisztán elektromos üzem mellett csak robbanómotoros hajtás egy 3 hengeres Yanmar motorral vagy hibridként is rendelhető. Elektromos és robbanómotorosan.ó

Az 1.5 FX típus és a 3.0 FX típus fix platformmal rendelkezik, míg a 3.0 BL illetve a 6.0-ás modell egy úgynevezett platform önszintező tulajdonsággal bír, ami egy adott dőlésfokig vízszinten tartja a platformot. A szintezést lehet automatára is állítani illetve manuálisan is lehet kézzel állítani.

 

Érdeklődés esetén területileg illetékes képviselőinket keressék!

 

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek