A kézzelfogható Trimble GFX-350 sorvezető

A kézzelfogható Trimble GFX-350 sorvezető

Mekkora méretű? Tömegű? Milyen a felbontása? Milyen nehéz? Mennyire nehéz kezelni? Ilyen és ehhez hasonló kérdések mindenkiben felmerülhetnek, amikor első, talán komolyabb sorvezető beszerzésén gondolkodik.

Éppen ezért minden alkatrész üzletünkbe elhelyeztünk egy Trimble GFX-350 monitort és egy NAV-500-as vevőegységet, így mostantól bármikor megtekintheti ezeket az eszközöket boltjainkban a nyitvatartási idő alatt.

Sokszor találkozunk figyelemfelhívó ajánlatokkal a média különböző felületein – szaklapokban, Facebookon, online hirdetési felületeken, prospektusokon keresztül. De vajon, hogy néz ez ki a valóságban? Hisszük, hogy sokat segíthet, ha kézbe tudjuk venni az eszközt, be tudjuk kapcsolni, ki tudjuk próbálni. Eddig leginkább csak kiállításokon, szakmai rendezvényeken tudtuk így bemutatni termékeinket.

 

 

Kollégáinkkal lehetőséget kívánunk biztosítani, hogy a legújabb Trimble sorvezetőnket bármikor szemügyre vehessék, bekapcsolhassák, megnézzék a funkcióit, kezelhetőségét. Éppen ezért minden üzletünkben, az eladótérben kihelyeztünk és beüzemeltünk 1-1 ilyen eszközt, mely a teljes nyitvatartási idő alatt az Önök rendelkezéséére áll. Akárcsak kollégáink, ha bármilyen kérdésük felmerülne.

Természetesen bármilyen más, a precíziós növénytermesztéshez kapcsolódó eszköz, szoftver vagy szolgáltatásunk kapcsán is várjuk érdeklődésüket. Ezekről a https://www.axial.hu/gps oldalon talál bővebb ismertetőt. Kérdéseivel pedig keresse a precíziós gazdálkodási területi képviselő kollégáinkat, elérhetőségeik bármelyikén!

 

Szöveg és kép: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek