Trimble GFX-350 + NAV-500 felhasználói videó segédlet a YouTube-on!

Trimble GFX-350 + NAV-500 felhasználói videó segédlet a YouTube-on!

Az idei tavasz a mi életünkben is jelentős változásokat hozott – átszerveztük számos munkafolyamatunkat, amelynek eredményét gyakran a későbbiek során is értékelni fogjuk.

Kollégáink folyamatosan azon gondolkodnak, hogyan tudják kényelmesebbé, egyszerűbbé, automatizáltabbá tenni a mindennapi teendőket – ennek apropójából Rákóczi Péter, az északkelet-magyarországi precíziós gazdálkodási területi képviselőnk kisfilmeket készített Eszter leányával a Trimble GFX-350-es monitor és a NAV-500 vevőegység összeszereléséről, beüzemeléséről, funkcióiról.

A téma adott volt – hiszen a termék viszonylag új, összeszerelése és üzemeltetése nem bonyolult, a felvételek rögzítésével bármikor, bárki által elérhető, időtálló tudásanyagot biztosítunk szakértőink munkássága által.

Annak bizonyítására, hogy eszközünk mennyire könnyedén összeszerelhető és kezelhető, Péter az egyik leányát, Esztert kérte meg a videóban lévő szereplésre. És ha megtekintjük a felvételeket, látjuk, hogy valóban, egy nem mezőgazdasági végzettségű, fiatal hölgy is könnyedén elboldogul az eszközökkel!

 

 

Több, rövidebb anyag készült el, pont amiatt, hogy mindenki számára érthető, könnyen nyomon követhető instrukciókat, bemutatást kapjunk.

 

Természetesen minden további fontos tevékenységet bemutatunk, amely nélkülözhetetlen a GFX-350 használatához.

 

 

 

Bízunk benne, hogy az elkészült anyagok hasznosnak bizonyulnak a későbbiekben mindenki számára! Természetesen Trimble eszközeinkkel kapcsolatos kérdésekben precíziós gazdálkodási kollégáink továbbra is állnak az Önök rendelkezésére, forduljanak hozzájuk bizalommal! Precíziós gazdálkodási témájú videóinkat egy csokorba gyűjtve megtalálható az AXIÁL Kft. YouTube csatornáján az alábbi lejátszási listában: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCxOLHzII0R5dpDfaiKbv2nyStlEdrG1X

 

Amennyiben szeretne elsőként értesülni új videóinkról, iratkozzon fel ITT csatornánkra!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Trimble

Elérhető

Kapcsolódó cikkek