Videósorozattal segítjük a digitalizációs pályázatok megvalósítását

Videósorozattal segítjük a digitalizációs pályázatok megvalósítását

A mezőgazdasági vállalkozások digitális átállását segítő támogatás olyan fordulópontot jelent a hazai agrárszektorban, ami végre tényleg mindennapi beszédtémává tette a precíziós módszereket a termelők körében.

A kedvező lehetőséggel sokan éltek, a források sikeres megpályázása viszont csak a jéghely csúcsa, hiszen az igazán érdekes kihívásokkal csak a megvalósulás kezdetén találkoznak majd a gazdálkodók.

A digitális átállás kapujába újonnan érkezőként belépve rémisztő lehet a kérdés: „Hogyan is kezdjek bele ebbe az egészbe?”  Az AXIÁL Kft. támogatásával megvalósuló pályázatok kapcsán kollégáink a kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy ügyfeleink ne maradjanak egyedül az ehhez hasonló kérdésekkel. Cégünk agrárdigitalizációs megoldásait tudatosan úgy alakítottuk ki, hogy 3 nagyon erős pillérre tudjanak támaszkodni partnereink, már az első pillanattól kezdve:

1.) Helyspecifikus adatok teljes tárháza egy kézből, így minden információ beszerezhető

2.) Az adatok feldolgozásához és a tervezéséhez egy átlátható felület, amihez nem kell számítástechnikai ismeret

3.) Precíziós technológiák és eszközök, amivel a gazdálkodók végrehajtják a terveiket

 

Hiszünk abban, hogy ez a három pillér csak akkor válik igazán hasznos segítséggé, ha ügyfeleink aktív részesei lehetnek a digitalizációs átállásnak. A három felkínált „szerszám” segítségével minden gazdálkodó sikeresen ki tudja építeni a gazdaság digitális lábát, ráadásul ehhez most további segítséget adunk:

Ügyfeleink számára a VP 2-4.1.8-21 „Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása” pályázat velünk tervezett megvalósítását egy új videósorozattal tesszük még könnyebbé! Szakértőink kamerát és mikrofont ragadnak, hogy a következő hetekben és hónapokban megjelenő online epizódokkal lépésről lépésre bemutassák a pályázat megvalósításának lépéseit. Mire kell figyelni, mik a várható buktatók, hogyan kell használni a különböző webes felületeket, miként hozhatjuk ki a legtöbbet a rendelkezésre álló eszközökből? Mindez és még sok más részlet kiderül az AXIÁL rendszeres adásaiból, melyeket a Vantage portálra belépve, a „Videós segédletek” menüpontra kattintva érhetnek el ügyfeleink.
 


Reméljük, hogy a következő időszakban érkező videós oktatóanyagok hasznos részeivé válnak mindennapjainknak és segítségükkel a gazdálkodókkal közösen gondolkodva valódi értéket teremthessünk a pályázatok megvalósításához. Sok sikert kívánunk ehhez mindenkinek!

 

Összeállította: Fejes Tamás, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek