Tovább bővítjük pótkocsi választékunkat

Tovább bővítjük pótkocsi választékunkat

Az elmúlt években azt láttuk, hogy jelentős piaca van Magyarországon az olcsóbb árkategóriát képviselő szállító járműveknek, ezért úgy döntöttünk termékpalettánkra vesszük ezeket az eszközöket.

 

Megkerestük az AJG Kft-t és többszöri tárgyalást követően megegyeztünk szippantók értékesítésében, valamint az eddig legkedveltebbnek számító, 18 tonnás pótkocsik egyedi gyártásában.

Két modellel kezdjük 2021-ben az értékesítést. Az egyik 5,2 méter hosszú platóval és oldalfalosztó rakoncával, a másik 5 méteres oldalakkal rakonca nélkül készül. Mindkét kocsi rakfelülete 2,42 méter széles. Sokaknál követelmény az úgynevezett „raklap méretű” rakfelület.

 

 

Az oldalfalak 800 mm-es alappal és a hazai piacon szinte alapvető igényű 800 mm-es magasítással készülnek. Egyre többen jelezték, hogy közlekedés alkalmával a hatóság felteszi a kérdést, miért nincs a szállítmány letakarva. Ezt figyelembe véve, valamint a hirtelen érkező záporok által okozott károk kiküszöbölésére a kocsik tekerhető takaróponyvával és kezelő pódiummal ellátottak.

Sokan szeretnék kihasználni a magyar előírásokban maximált 40 tonna összgördülő tömeget, valamint a nagyobb teljesítmény kategóriát képviselő traktorokat. Ezért mindkét modell automata vonófejjel, hidraulika és légfék, valamint elektromos hátsó kivezetéssel szerelt. Ezáltal egy kisebb össztömegű pótkocsival kapcsolva meg tudunk felelni a közlekedésbiztonsági előírásoknak, nem lépjük túl a megengedett 40 tonnát.

 

 

Az alvázak tűzihorganyzott, illetve festett kivitelben készülnek. A futóműveket az ADR szállítja. A hátfalon természetesen lesz gabonakieresztő ablak, ahova felszerelhető a vetőgép feltöltő csiga vagy a szállító szalagra való ürítés is egyszerűen megoldható.

A biztonságos és üzembiztos szállítás érdekében 385-ös új gumikkal fogjuk szállítani ezeket az újabb pótkocsikat is.

Természetesen műszaki vizsgával adjuk át, a vevőnek csak a biztosítást kell megkötni.

 

További információt a pótkocsi modelljeinkről területileg illetékes gépértékesítő munkatársainktól kaphat!

 

Szöveg: Angeli Gyula, termékmenedzser

Kép: Kürti Ivett, marketingkommunikációs menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek