Tavasszal még elérhetők kifutó Fendt 300 és 700 S4 modellek

Tavasszal még elérhetők kifutó Fendt 300 és 700 S4 modellek

Az AXIÁL Kft. a korábbi sikeres Fendt 300 és 700 S4-es modellek utolsó darabjaira akciót hirdet, részletekért keresse bizalommal munkatársainkat!

 

A Fendt a 2020-as évben bemutatta a negyedik generációs Fendt 300-as és a hatodik generációs Fendt 700-as szériáját. E szériák legnagyobb újdonsága a FendtONE kezelőelemek és a gyárilag szerelt akár 3 db terminál megjelenése. Ezen újításával a Fendt jövőbe mutató lehetőségeket nyit meg az adatok traktor és iroda közötti cseréjére vonatkozóan, ill. a traktorban való megjelenítés tekintetében. Szinte három okostelefonhoz hasonló megjelenítő felület áll rendelkezésre a gépkezelő számára a jövő Fendt traktorában.

 

Kifutó Fendt 700 Vario S4 - A kép illusztráció.

 

Ezzel egyidőben az AXIÁL Kft. a korábbi sikeres Fendt 300 és 700 S4-es modellek utolsó darabjaira akciót hirdet, így az év második felétől várhatóan már csak a megújult szériák lesznek elérhetők.

A német precizitással és igényességgel megtervezett és gyártott S4-es traktorok kifejezetten igényes gazdák számára készültek, akik számára fontos a kényelem, a könnyű kezelhetőség. A közismerten alacsony fogyasztású Fendt traktorok mindegyike Vario fokozat nélküli hajtóművel és 2 cm pontos VarioGuide automatikus kormányzással rendelkezik. A tavalyi gyártású S4-es „null” üzemórás Fendt 300 Vario S4 és Fendt 700 Vario S4 traktorok fix 345 Ft-os árfolyamon elérhetők a készlet erejéig.

 

Az év során valamennyi S4-es - bérflottában jelenleg még dolgozó és korábbi bemutatógépek, amelyek ugyancsak 2 cm pontos automata kormányzással rendelkeznek – is értékesítésre kerülnek.

A bérflottából kivont Fendt traktoraink és a Fendt bemutatógépeink értékesítését megelőzően több mint 70 pontból álló minőségellenőrzésen esnek át. Ezzel szeretnénk garantálni, hogy a kevés üzemórás Fendt traktorok megbízhatósága az új gépek minőségi és megbízhatósági színvonalát a lehető legjobban megközelítsék. E kevés üzemórás Fendt traktorok gyári garanciával kerülnek értékesítésre, amely igény esetén meg is hosszabbíthatók.

 

Részletekért keressék az AXIÁL Kft. üzletkötőit!

 

Fendt – Jó választás!

 

Szöveg: Kresz Gábor, Fendt-referens

Kép: Fendt

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek