Szakoktatók Olaszországban

Szakoktatók Olaszországban

A MEGFOSZ és az Agro Napló által szervezett 2017/2018-as MezőgépÉSZek játék nemcsak a csapattagoknak, hanem az őket felkészítő szaktanároknak is hatalmas lehetőségeket és élményben gazdag nyereményutat adott.

A 2018 januárjában megrendezett döntőn a 2. helyezett V-KINGEK és a 3. helyezett Zöldfülűek szaktanárai Gém Balázs és Juhász Zoltán kaphatták meg azt a lehetőséget, hogy az olaszországi Treviglióban található traktorgyár meglátogatása mellett eljussanak a Bologna-ban megrendezésre kerülő EIMA kiállításra is. Utazásukra 2018. november 6-10-ig került sor.

 

 

A gépkiállítás hatalmas élmény volt a szaktanároknak, hiszen a magyar méretekhez képest egy sokkal nagyobb álló gépes kiállítást tekinthettek meg. 14 szektorban több mint 50.000 mezőgazdasági és tájápolási gépet mutattak be egyszerre és közvetlenül a gyártók által kiállított gépek nézhetők meg, szemben a magyarországi kiállításokkal, ahol szinte csak a forgalmazók állítanak ki. Már most megtekinthették „ Az Év Traktora 2019” győzteseit is.

„A rengeteg technikai újítás mellett a traktorok formavilága is megváltozott. Nő a környezetvédelem szerepe, fejlődik a robottechnika. Megtekintettük az egyszerű hagyományos munkagépeket és a preciziós gazdálkodást biztosító korszerű konstrukciókat.„ - nyilatkozta Juhász Zoltán.

 

A teljes cikket a mezogepesz.hu oldalon olvashatja el!

 

Szöveg: Viczián Ágnes, MEGFOSZ

Kép: EIMA, MEGFOSZ

 

 

 

A Fendt 313 Vario díjat nyert az EIMA kiállításon

 

A 2018. november 7. és 11. között zajlott EIMA szakkiállítás első napján jelentették be „Az Év Traktora 2019” nyerteseit. A „Legjobb univerzális” kategória győztese az 1980-as évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Fendt 313 Vario erőgép lett! >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek