A Fendt 313 Vario díjat nyert az EIMA kiállításon

A Fendt 313 Vario díjat nyert az EIMA kiállításon

A 2018. november 7. és 11. között zajlott EIMA szakkiállítás első napján jelentették be „Az Év Traktora 2019” nyerteseit. A „Legjobb univerzális” kategória győztese az 1980-as évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Fendt 313 Vario erőgép lett!

A 26 országból származó, szakújságírókból álló nemzetközi zsűri döntése alapján: „A Fendt 313 Vario traktor a legjobb fordulékonysággal és legmodernebb technológiával rendelkezik ebben a piaci szegmensben. A fokozatmentes sebességváltó, az alacsony üzemanyag-fogyasztás, a modern kabin panoráma-szélvédővel, a rugózott első tengely és számos elektronikus opció teszi alkalmassá a gépet minden munkára egy mezőgazdasági vállalatnál. Az elektronikus vezérlés, továbbá az elektrohidraulikus szelepek, a fordulásmenedzsment, nyomkövető rendszer és az ISOBUS eszközvezérlés sokoldalú és hatékony felhasználást biztosít.” A jelenlegi 300-as sorozat top modellje meggyőzte a bírálóbizottságot mind a jellemzői, mind pedig a gyakorlati használat alapján.

 

 

A Fendt márka a bologna-i EIMA rendezvényen teljes termékpalettájával jelen volt. A vásár első napjaiban a Fendt standján sok látogató fordult meg, nagy érdeklődést mutattak az olasz mezőgazdasági termelők és vállalkozók a Fendt gépek iránt.

Az olasz Fendt-csapat a kereskedőkkel együtt először érte el Olaszországban a négyjegyű értékesítési darabszámot. Az év végéig mintegy 1100 darab új Vario erőgép kerül kiszállításra az ügyfeleknek Dél-Tiroltól Szicíliáig.

 

A képen jobbról balra: Marco Mazzaferri, a Fendt Italiana igazgatója és Mario Masotti, a Fendt Italiana értékesítési igazgatója

 

„Több mint két évvel ezelőtt, amikor a Fendt-nél, Olaszországban kezdtem, átszerveztük magunkat. Cégünk telephelyét Breganze közelébe költöztettük és sok új, motivált dolgozót alkalmaztunk. Az olasz piacot nagyon pontosan elemeztük, és azonosítottuk a területeket, ahol akkoriban nem voltunk ilyen sikeresek, majd kidolgoztunk egy stratégiát” – mondja a Fendt Italiana igazgatója, Marco Mazzaferri. „Bár nagyon sikeresek vagyunk ebben az évben, még mindig vannak lehetőségeink a növekedésre” – tette hozzá a szakember.

„A gazdálkodók egyharmada Fendt-et vezet ezen a területen” – magyarázza Marco Mazzaferri. „Ez tényleg kiemelkedő. A 200-as sorozat jelenleg Olaszország északkeleti és északnyugati borvidékén, valamint a Bolzano és Trento régiókban található almaültetvényeken kerül értékesítésre.”

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

 

Fendt aranyérem az IVIFHO-n

 

Az IVIFHO, vagyis az Intervitis Interfructa Hortitechnica elnevezésű kiállítás egy nemzetközi technológiai vásár a szőlészek, borászok, gyümölcs- és a speciális ültetvényesek számára, amelyet 2018. november 4. és 6. között Stuttgartban rendeznek meg. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek