SMARTFARM Bábolnán

SMARTFARM Bábolnán

Kevesebb mint egy hónap múlva ismét megnyitja kapuit a Bábolnai Gazdanapok, ahol megrendezésre kerül a SMARTFARM konferencia, Magyarország egyik legnagyobb precíziós növénytermesztési konferenciája, melyen az AXIÁL Kft. kollégái is részt vesznek.

A 31. Bábolnai Gazdanapok a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok területén szeptember 5-8. között várja az érdeklődőket. A rendezők minden eddiginél szélesebb körű szakmai programmal készülnek és kiemelt figyelmet kap a precíziós gazdálkodás, melynek az a célja a versenyképesség növelését célzó innovatív technológiák, és ezek gyakorlati alkalmazásának bemutatása.

 

 

A Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében létrejövő SMARTFARM – Precíziós Növénytermesztési Konferencia, kiállítás és gyakorlati bemutató lényege, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassa az okszerű, precíziós mezőgazdaság gyakorlatát. Az előadások felölelik a precíziós növénytermesztés, azon belül a növényvédelem, tápanyag-gazdálkodás, távérzékelés kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához. Kiállítóként és előadóként a hazai agrárium vezető cégei és szakemberei jelennek meg, akik közérthetően ismertetik meg a résztvevőkkel a legújabb kutatási és fejlesztési munkáikat.

 

 

Az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportja kiállítóként és előadóként is részt vesz az eseményen, ahol legújabb termékeit és fejlesztéseit, valamint legnépszerűbb eszközeit mutatja be. Szeptember 6-án „A térinformatika szerepe a helyspecifikus növénytermesztés döntéstámogatásában” című előadásban Dr. Mesterházi Péter Ákos a precíziós gazdálkodási csoport vezetője fog tájékoztatást adni a térinformatika fontosságáról és alkalmazásának lehetőségeiről.

 

A Bábolnai Gazdanapok idején a két napon át tartó precíziós rendezvényre a www.smartfarmkonferencia.hu oldalon jelentkezhetnek az érdeklődők!

 

Kép: Trimble / AXIÁL Kft., Magyar Mezőgazdaság

Forrás: babolnaigazdanapok.hu, magyarmezogazdasag.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek