Segítsünk együtt idén is, adománygyűjtés keretében

Segítsünk együtt idén is, adománygyűjtés keretében

Az ünnepi időszak közeledtével ismét országos adománygyűjtést hirdetünk. 2022. november 30-ig fogadunk tárgyi felajánlásokat cégünk valamennyi telephelyén, nehéz körülmények között élő csángó gyerekek és családjaik részére.

Az évente visszatérő gyűjtéssel a kezdeményezést elindító Rákóczi Péter kollégánkra emlékezünk.

Örömmel jelentjük be év végi jótékonysági programunk kezdetét, melyet cégünk precíziós gazdálkodási csoportja valósít meg „Rákóczi Péter adománygyűjtési akció” néven. Hosszú ideje hagyomány a vállalatnál, hogy gyűjtés keretében juttatunk el adományokat egyes román települések magyar iskoláiba, illetve az ott tanuló diákok részére. A program 2022-ben is folytatódik, hogy kollégáinkkal, ügyfeleinkkel és partnereinkkel közösen idén is mosolyt csalhassunk a rászoruló gyerekek arcára.

A jótékonysági akció névadója a kezdeményezést 2016-ban elindító Rákóczi Péter kollégánk, aki 2012-től egészen 2020-ban tragikus hirtelenséggel bekövetkezett haláláig precíziós gazdálkodási csoportunk oszlopos tagja volt. Péter éveken át szervezett karácsonyi adománygyűjtő programjaival megmozgatta a kollégákat és sok örömet szerzett Erdélyben és Moldvában élő gyerekeknek.

 

Az adománygyűjtéshez 2022-ben is bárki csatlakozhat tárgyi felajánlásokkal, melyeket november 4. és november 30. között nyitvatartási időben személyes átadással fogadnak kollégáink az ország 19 pontján megtalálható AXIÁL telephelyek üzlethelységeiben. A „Rákóczi Péter adománygyűjtés” címzéssel leadott felajánlásokat idén is a Nagypataki Általános Iskola nehéz sorsú diákjaihoz juttatjuk el, akiknek leginkább a következő kategóriákra van szükségük:

  • Tanszer (toll, ceruza, színes ceruza, zsírkréta, radír, tolltartó, hegyező, filc, stb.)
  • Játékok (puzzle, kisautó, baba, stb.)
  • Tároló berendezés/bútor (dobozok, kosarak, egyszerűbb polcok, stb.)
  • Édesség (cukorka, csokoládé, keksz, nápolyi, ropi, gumicukor, stb.)
  • Háztartási szerek (mosogatószer, szappan, öblítő, mosópor, sampon, tusfürdő, fogkrém, stb.)
  • Tartós élelmiszer (konzervek, liszt, olaj, cukor, tésztafélék, rizs, stb.)
  • Gyógyszerek (gyógykenőcsök, vitaminok, immunerősítők, stb.)
  • Ruhadarabok (tiszta, jó minőségű gyerekruhák, ágynemű, törülköző, stb.)

 

A csomagokból 68 diák számára készülnek mikuláscsomagok, a fennmaradó adományokat pedig év közben folyamatosan ajándék formájában kapják meg a gyerekek. Az összegyűlt felajánlásokkal megtöltött dobozokat precíziós gazdálkodási területünk munkatársai juttatják el Nagypatakra, bízva abban, hogy a pillanatnyi körülmények ezt lehetővé teszik majd. Esetleges járványügyi vagy egyéb problémák esetén futárszolgálat segítségével szállítjuk el az adományokat.

 

Előre is köszönjük minden kedves kollégánk, ügyfelünk és partnerünk részvételét az adománygyűjtésben, tegyük közösen egy kicsit szebbé az ünnepeket!

 

Összeállította: Fejes Tamás, marketingmenedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek