Pályaválasztás előtt álló diáksereg az AXIÁL-nál

Pályaválasztás előtt álló diáksereg az AXIÁL-nál

Ma nyílt napot tartanak a Déli ASZC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskolában, melynek kapcsán a pályaválasztás előtt álló, Baja és térségéből származó 8. osztályos tanulók ellátogatottak az AXIÁL telephelyére.

 

Délelőtt 9 órakor két busznyi diáksereg érkezett az AXIÁL Kft. Baján található központi telephelyére, hogy a Déli ASZC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola nyílt napjának keretében megismerkedjenek a mezőgazdasági gépész szakmával és a cég működésével.

A diákokat Büksi János szervezetfejlesztési igazgató és Rabb Gábor szervizmérnök vezette körbe két csoportban. A telephelyi túra során a tanulók láthatták a szervizműhelyeket, a motorfelújító műhelyt, a fékpadot és a megújult logisztikai központot. A közel 45 perces kiránduláson Harsányi Zsolt az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Illés László az Alkatrész Logisztikai Központ vezetője, valamint Szakáll László szervizmérnök tartott rövid előadásokat a vállalatról. Kollégáink elmondták, hogy sok munkatársunk került ki a Bereczki iskolából, akik már hosszú évek óta a cég oszlopos tagjai. Hozzátették, aki a mezőgazdasági gépész hivatás mellett dönt, az biztos megélhetést nyújtó szakmát választ. Végezetül az gépbemutató téren egy közös fotóval zárult a program az AXIÁL telephelyén.

 

 

A számos tanárt és szülőt is magában foglaló érdeklődő tömeg a telephelylátogatás után további szakmai előadásokon vett részt a Déli ASZC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskolában.

Köszönjük az érdeklődést és bízunk benne, hogy a jövőben a csapat tagjai közül sokakat gyakornokként és/vagy kollegaként köszönthetünk sorainkban!

 

Fotó: Kürti Ivett, marketingkommunikációs menedzser

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek