„Ne féljetek belevágni!”
  • Axiál
  • 2023. április 28. 2 Perc

„Ne féljetek belevágni!”

Nem régiben beszámoltunk új rendezvényünkről az AXIÁL Digitális Gyakorlati Napokról.

A precíziós eszközöket és szoftvereket fókuszba állító eseményről az egyik résztvevő, Baji Imre osztotta meg véleményét velünk:

Három Trimble GFX-750 Autopilot rendszert használunk, RTK korrekcióval. Ebből két monitor ISOBUS vezérlést is ellát. Szolgáltatás terén is sok szállal kötődünk az AXIÁL-hoz: Trimble Farmer Core és mAXI-MAP szoftver szolgáltatásokat használunk, benne a Trimble PowerZone-nal előállított zóna adatokkal. Bár ezekkel az eszközökkel közel 1 éves tapasztalatunk van, évekig a CFX-750-esekkel dolgoztunk. Kíváncsian vártuk az oktatást, mert úgy voltunk vele, hogy biztos vannak olyan dolgok, amelyeket még nem véltünk felfedezni az eszközben. Összegezve elmondható, hogy szakmailag nagyon felkészült szakemberek tartották az előadásokat, türelmesek voltak, a felmerülő kérdéseket teljes egészében megválaszolták.


Számunkra sok újdonság is elhangzott, hiszen a precíziós pályázat kapcsán sok mindenbe most cseppentünk bele, például az ISOBUS-szal kapcsolatos téma. El kell, hogy mondjam, hogy Katona Norbert hatalmas segítségünkre van. Tapasztalata és nagyfokú rugalmassága vitathatatlan. Így ezúton szeretném Norbinak megköszönni a támogatást, segítséget. Az előadáson elhangzottak alapján szeretnénk a gazdálkodásunkba beépíteni a terv szerinti kijuttatást, és több tanácsot is figyelembe veszünk a kialakítás során.

A mostani rendezvény is megmutatta, hogy az AXIÁL precíziós háttértámogatása kimagasló. Mi más RTK korrekcióval is dolgoztunk, most viszont a mAXI-NET 2.0-t használjuk. A régi szolgáltató jele „sűrűn feladta a harcot”, de az AXIÁL-os jel erőssége kimagasló.
 


 

Gazdatársaimnak pedig zárszóként azt üzenném, hogy ne féljetek belevágni! Az eszközök egyszerűen kezelhetők, a szolgáltatások átláthatók. Ha van lehetőség, akkor vegyetek részt az ehhez hasonló képzéseken, szakmai rendezvényeken. Az AXIÁL-osok figyelnek arra, hogy minden tudás elsajátítható legyen az alapoktól a profi szintig. Roppant felkészült csapattal várnak Benneteket!

 

Összeállította: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek