Megújult a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöksége

Megújult a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöksége

Az egyesület elnökségének megbízatása 2023. májusában lejárt, május 26-án tartottak tisztújító közgyűlést tartottak az egyesület székhelyén, a budapesti Angol utcában.

Változások voltak az Egyesület élén: két új elnökségi tag is bekerült a szervezet döntéshozói közé. Az Egyesület tisztségviselőire vonatkozó javaslatok és jelölések összegyűjtése, rendszerezése és összeállítása után a közgyűlésen szavazással a tagok 5 vezető funkcióját egyhangúlag megerősítették, továbbá két új elnökségi tagot választottak meg.
 


 

A Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöke továbbra is Dr. Milics Gábor, általános alelnöke Varga Péter Miklós, gazdasági alelnöke Bolyki Bence az újonnan induló szakaszban, régi-új elnökségi tagok közé választották Szűcs Imrét és Umenhoffer Pétert, az AXIÁL Kft. marketingigazgatóját is.

Az elnökség új tagjai: Dr. Tóth Tamás a Széchenyi István Egyetem kutatóprofesszora, az ADEXGO Kft. ügyvezetője, valamint Mészáros Gábor, a KITE Zrt. Innovációs Központjának rendszerfejlesztési igazgatója.

 

Gratulálunk, hasznos, hatékony és jó munkát kívánunk nektek!

 

Forrás: Agroinform, Digitális Agrárakadémia

Elérhető

Kapcsolódó cikkek