Manitou targonca és Probst térkőrakó gép lelt új otthonra

Manitou targonca és Probst térkőrakó gép lelt új otthonra

Építő- és anyagmozgatógép üzletágunk több gépet is átadott a napokban. Az alábbiakban erről olvashatnak néhány gondolatot. A gépeket megvásárló partnereinknek köszönjük a belénk vetett bizalmat és hibamentes gépüzemeltetést kívánunk!

 

 

Nemrégiben átadásra került az első AXIÁL Kft. által értékesített Probst VM-X Pavermax Premium térkőrakó gép. Ez a gép a háromtagú gémszerkezetével és a prémium kialakítású fülkéjével a versenytársak elé helyezi a gyártót.

Az automata működtetésű térkőrakó adaptere könnyedén boldogul a különböző vastagságú térkövekkel. A szövetborítású légrugós ülés nagyfokú kényelmet biztosít a kezelő számára.

A gépet átvevő ügyfelünk országos tevékenysége során használja majd azt. Volt már korábban ilyen gyártmányú eszközük, de amelyet most vásároltak, az egy újdonsága a gyárnak. Térkőrakásra használják a jövőben, akár napi 600-700 négyzetmétert is le tudnak fektetni egy nap alatt a segítségével. Ipari területeket/közterületeket térköveznek elsősorban ezzel a nagy kapacitású eszközzel. A berendezést Spaltenberger Tamás termékmenedzser adta át ügyfelünknek, akinek jó munkát kívánunk!

 

 

A Manitou targonca egy 5,0 tonna teherbírású négykerék-meghajtású tereptargonca. A négykerék-meghajtás oldható. Ebben az esetben a targoncának kisebb a fordulósugara és gyorsabban tud haladni. Hasmagassága 426 mm és Deutz Stage V-ös motor van a targoncában, ami 75 lóerő teljesítményű és kedvező fogyasztási adatokkal rendelkezik. Terepjáró képessége a kategóriája élére emeli. A vásárló cégről SUNGDO ENG Hungary, akinek köszönjük a vásárlást!

 

 

Forrás, kép: Építő- és anyagmozgatógép üzletág

Elérhető

Kapcsolódó cikkek