Kössön növénybiztosítást az AFS tanácsadóinak segítségével!

Kössön növénybiztosítást az AFS tanácsadóinak segítségével!

Csatlakozzon a biztonságra törekvő gazdálkodók táborához Ön is, és kössön növénybiztosítást az AFS tanácsadóin keresztül az Agrár Biztosítóval!

Nem volt elégedett eddigi biztosítójával, kárrendezésével? Nem volt elégedett az általunk közvetített biztosítással? Eddig soha nem kötött még növénybiztosítást? Szeretne 100%-ban részesülni a kárenyhítési alap lehetséges kártérítéséből? Megismerné a Mezőgazdasági Kockázatkezelési Rendszer egyes pilléreit? Keresse az Axiál Financial Services Kft pénzügyi tanácsadóit és választ kaphat kérdéseire!

 

 

A növénybiztosítási szerződések általában határozatlan idejűek, és január 1. az évforduló, tehát a felmondásra írásban, december 1-ig van lehetőség! Ha ezt most elszalasztja, tavasszal már nem lesz lehetősége szabadon biztosítót választani.

Az Agrárközgazdaságtani Intézet 2022-re vonatkozó statisztikai jelentése szerint a növénybiztosítási díjbevételek múlt évben 32,9 milliárd forintot tettek ki, ami 71,4%-os növekedést jelent a megelőző évhez képest. Ezen befizetések több mint 93%-a után nyújtották be igényüket a termelők állami díjtámogatásra. De beszédes adat az is, hogy a kárkifizetések 52,9 milliárd forintra rúgtak, ami több mint négyszerese volt a 2021-esnek.

Csatlakozzon a biztonságra törekvő gazdálkodók táborához Ön is, és kössön növénybiztosítást az AFS tanácsadóin keresztül az Agrár Biztosítóval! Válassza a kockázatviselés kiszámítható eszközét a váratlan hozamcsökkenés és bevételkiesés terhe helyett! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Forrás, kép: Horváth Dóra, folyamatszabályzási- és marketingmenedzser, Axiál Financial Services Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek