Korszakváltás az AFS Kft.-nél

Korszakváltás az AFS Kft.-nél

2021. április közepétől új időszámítás kezdődik az Axiál Financial Services Kft. (AFS Kft.) életében. A több mint 10 éve használt, sokak által jól ismert papír alapú finanszírozási kérelmünket ugyanis digitális verzióra cseréljük.

Egy komplett és komplex, ugyanakkor egyszerűen használható, felhasználóbarát rendszert alakítottunk ki. Ez lett az AFS Ügyfélportál.

 

 

Partnereink finanszírozási igénye esetén létrehozunk egy fiókot, ahova saját jelszóval tudnak majd belépni. Nagy könnyebbség, hogy ha könyvelő segíti az adatlap kitöltését, neki is tudunk külön belépési lehetőséget biztosítani, így egyszerűsítve a közös munkát ügyfél-könyvelő és pénzügyi tanácsadó között. Nem kell ugyanis mostantól A-ból B-be eljuttatni az adatlapot, hanem mindig az a szereplő tud belépni a rendszerbe, akinek éppen feladata van vele.

A kitöltendő felület formailag nagyon hasonlít az eddig használt adatlapokhoz, de a mára elavult dolgokat aktualizáltuk, ahol kellett lecseréltük, ahol kellett pedig bővítettük. Számos funkciót építettünk a rendszerbe, ami megkönnyíti majd a kitöltő dolgát. Lesznek adatok, amiket már a pénzügyi tanácsadó kitölt, dokumentumok, amiket csatol, mielőtt a partner nekikezd a munkának. Ezzel is próbáljuk csökkenteni ügyfeleink adminisztrációs terheit. A rendszer egy gombnyomásra jelzi, ha valamely kötelezően kitöltendő adat még hiányzik, így segítve az ellenőrzést beküldés előtt. A felületen, ahol szükséges, segítő tippeket helyeztünk el, amik megkönnyítik a kitöltést. A bírálathoz szükséges mellékleteket pedig szintén ebben a rendszerben tudják csatolni, így nem lesz szükség az e-mailre, a mellékletek méretének számolgatására vagy a postázásra.

 

Ezzel az új rendszerrel mindannyiunk dolgát megkönnyítjük, és Önök is élvezik majd a papírmentes finanszírozási kérelem nyújtotta előnyöket! Sok közös munkát és jó egészséget kívánunk!

További információért érdeklődjön pénzügyi tanácsadó munkatársainknál!

 

Szöveg: Horváth Dóra, folyamatszabályozási- és marketingmenedzser / AFS Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek