Kommunális munkavégzéshez használható eszközök széles választéka az AXIÁL-nál!

Kommunális munkavégzéshez használható eszközök széles választéka az AXIÁL-nál!

A Magyar Falu Program keretében pályázati lehetőség nyílik kommunális eszközök beszerzésére. Az AXIÁL Kft. számos terméke megfelel a kiírásnak, részletekért forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Az AXIÁL Kft. a mezőgazdaságigép- és építőiparigép-alkatrészeken felül kiemelt figyelmet fordít a gazdálkodáshoz kapcsolódó kenőanyagok, gumiköpenyek, szerszámok, szerszámgépek, kertészeti eszközök és berendezések széles termékskálájára.

Ajánlatainkat az üzleteinkben, illetve a webshop.axial.hu oldalon tekinthetik meg. Kínálatunk és az ország 19 pontján működő bolthálózatunk biztosíték a minőségi ellátásra nemcsak a mezőgazdasági és építőipari felhasználóknak, hanem a kommunális eszközök igénylőinek is megfelelő megoldásokat nyújthatunk.

A Magyar Falu Program keretében – melyről IDE KATTINTVA informálódhat bővebben - az 5000 fő lélekszám alatti települések önkormányzatai pályázhatnak kommunális eszközök beszerzésére. A pályázat keretében belterületi utak, közterületek kezelését, karbantartását, rendszeres felújítását, településtisztasági szolgáltatást biztosító gépek, eszközök beszerzésére van lehetőség. Mint például erőgép, munkagép, kisebb gépek és eszközök, fűnyíró, fűkasza, láncfűrész, sövényvágó, hegesztőgép, kompresszor, sarokcsiszoló, ágaprító gép, áramfejlesztő, fúrógép, traktorra szerelhető homlokrakodó, hó- és síkosságmentesítésre alkalmas gépek, eszközök.

 

 

Fontos! A pályázatok benyújtására 2021. május 12. és június 11. között van lehetőség.

Az AXIÁL Kft. személyre szabott ajánlatokkal áll rendelkezésére a pályázatban támogatott eszközök szállításával. További információért érdeklődjön üzleteinkben, illetve területileg illetékes alkatrész-értékesítő munkatársainknál!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek