Kiváló gépek Az Év Traktora 2023 versenyben

Kiváló gépek Az Év Traktora 2023 versenyben

Idén is izgalmas verseny zajlik az európai mezőgazdasági gépesítés világában „Az Év Traktora 2023” díjért. A nagy várakozások közepette a győzteseket az AGRITECHNICA kiállítás keretein belül hirdetik ki november 12-én.

Az „Az Év Traktora" elismerés azokat a traktorokat díjazza, amelyek a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtják a mezőgazdaságban. Ez a verseny évente hívja fel a figyelmet az innovatív technológiákra és a mezőgazdasági gépek minőségére.

A verseny során a zsűri számos tényezőt vesz figyelembe, beleértve a motor teljesítményét, a sebességváltót, az elektronikai funkciókat, a hidraulikát, a fülke kényelmét, az innovatív műszaki jellemzőket, a kialakítást és az alapfelszereltséget is. Az elismerés kiosztása lehetővé teszi a gyártók számára, hogy ösztönözve az egészséges versenyt, továbbfejlesszék traktorjaikat, és folyamatosan keressék az újításokat a mezőgazdasági gépiparban.

 

 

Az idei év különösen fontos, mivel a verseny a 25. évfordulóját ünnepli. Az „Az Év Traktora" díjat az olasz Trattori magazin alapította, és azóta folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend. Az elismerést 25 ország képviselőiből álló nemzetközi zsűri ítéli oda, amelynek tagjai a mezőgazdasági média széles skálájából kerülnek kiválasztásra, beleértve a nyomtatott magazinokat, weboldalakat, mezőgazdasági televíziós műsorokat és közösségi hálókat.

 

 

Büszkén jelenthetjük be, hogy az AXIÁL kínálatában is megtalálható traktortípusok idén minden kategóriában magas színvonalon képviseltették magukat a versenyen. A CLAAS XERION 12.650 TERRA TRAC traktor kiemelkedő sikert aratva finalista mind a "Klasszikus", mind pedig a "Fenntartható" kategóriákban. Egy további CLAAS gyártmányú traktor, az AXOS 240, is a döntősök között szerepel a "Legjobb Univerzális" kategóriában. Végül, de nem utolsósorban a "Legjobb Speciális" kategóriában a Landini REX4-120 GT RoboShift Dynamic traktor került szintén a döntőbe.

Az évek során ez a verseny már számos, az AXIÁL Kft. kínálatában elérhető márkát és géptípust méltatott, mi sem bizonyítja jobban a vállalat elkötelezettségét a minőség és az innováció iránt.

 

Szöveg forrás: https://www.tractoroftheyear.org

Kép forrás: https://www.tractoroftheyear.org/finalists/

Összeállította: Csordás Csenge, marketinggyakornok

Elérhető

Kapcsolódó cikkek