Figyelem! Topcon állomás frissítés!

Figyelem! Topcon állomás frissítés!

2019. április 6-án a GPS WNRO – azaz a hét számláló átfordulás miatt frissítéseket végzünk a Topcon bázisantennákon. Megértésüket köszönjük!

Kedves Partnereink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. április 6-án a GPS WNRO – azaz a hét számláló átfordulás miatt, a problémamentes átállás érdekében a héten kollégáink elvégzik a Topcon bázisantennákon a szükséges frissítéseket!

Egyszerre egy antenna kerül frissítésre. Ez idő alatt a GPS eszközeik automatikusan átkapcsolnak a legközelebbi bázisállomásra. Így elméletileg a frissítésből semmit sem érezhetnek meg Önök használat közben.

Amennyiben mégis bármilyen problémát észlelnének, kérnénk szíves türelmüket és megértésüket, a gyakorlatban nem gondoljuk, hogy hibajelenséget tapasztalnának, ha mégis, és ez több mint fél órán át fennáll, kérjük jelezzék a Maxinet ügyfélszolgálatának az alábbi elérhetőségeken:

0679 523 166

maxi-net@axial.hu

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Hartyányi Gábor, precíziós technológiai csoportvezető

Kép: Trimble

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Frissítsünk a legújabb verziókra!

 

A GPS WNRO (Week Number Rollover), azaz a GPS hét számláló átfordulásának hatását a Trimble eszközökre már ismertettük, most a Topcon és az Ag Leader márkáknak is utánajártunk. >>

A műholdak belső számlálójának nullázódása

 

Számos fórumon, oldalon felröppent már a hír, miszerint 2019. április 6-án hibajelenségek léphetnek fel a GPS-eszközök működésében a GPS WNRO (Week Number Rollover), azaz GPS hét számláló átfordulásnak köszönhetően. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek