Fendt 700 Vario S4: Az idő még soha nem volt ennél megfelelőbb hozzá!

Fendt 700 Vario S4: Az idő még soha nem volt ennél megfelelőbb hozzá!

Szerezzen egyet az utolsó Fendt 700 Vario-ból, különösen vonzó feltételekkel, még a közelgő modellcsere előtt! Részletekről érdeklődjön területileg illetékes gépértékesítő munkatársainknál!

Kérjen ma nem kötelező érvényű ajánlatot vagy gépbemutatót értékesítési partnerétől, és élvezze az első osztályú vezetési kényelmet, a hatékony technológiákat és a kompromisszum nélküli minőséget. Meg fogja érezni, hogy mennyi tapasztalat van a Fendt 700 Vario-ban.

 

A perfekcionista

Csak jónak lenni nem elég. Csak a traktor és a vezető közötti tökéletes együttműködés hoz eredményt. Annak érdekében, hogy mindennapi munkája tökéletessé váljon, a Fendt 700 Vario legjobb megoldásait egyesítettük - az erő és a manőverezés tökéletes egysége, a pontosság, a megbízhatóság, a funkcionalitás és a kényelem érdekében.

A Fendt 724 Vario DLG powermix teszt (2016. január) eredménye: 255 g / kWh és csak 13,8 g / kWh AdBlue üzemanyagfogyasztás. Ezzel az eredménnyel kategóriagyőztes a modell.

 

 

Mivel a sokoldalúság a tökéletesség része, a Fendt 700 Vario számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.

  • Megnövelt emelési kapacitás 10 360 daN
  • 14 tonna megengedett össztömeg
  • Nagy hasznos terhelhetőség 6200 kg-ig
  • Load-sensing szivattyú alapesetben 109 l / perc, opcionálisan 152 l / perc vagy 193 l / perc térfogatárammal.
  • 4 névleges fordulatszámú hátsó kardántengely
  • 1000E PTO
  • Tier4 final károsanyagkibocsátási szintnek megfelelő motor
  • 300 ° -ban törlő ablaktörlők
  • A LED-es fényszórók új generációja
  • A Varioterminal 10,4" -os okostelefon megjelenésű optikával érintő- és billentyű használatával
  • Variotronic automata kormányzás és telemetriai funkciók

 

Tökéletesen felszerelt.

Ideális nyomvonal talajművelés közben, pontos csatlakozósorok vetéskor, tökéletes vágás kaszáláskor - a Fendt 700 Varioval tökéletes lesz a munkája, és rendkívül elégedett lesz az eredménnyel. A számos interfész és automatikus funkció maximális sokoldalúságot kínál az eszközök csatlakoztatásakor. Az erős hidraulika megkönnyíti és kibővíti az alkalmazások skáláját a maximális hatékonyság és a legjobb termelékenység érdekében.

A Fendt 700 Vario teherhordó szerepét a robosztus öntött félkeret veszi fel, megengedett össztömege 14 tonna. A nagy, 6 020 kg-os hasznos teher mellett a kompakt nagy traktor rengeteg tartalékot kínál a nehéz munkagépekhez.

 

 

Erőteljes hidraulika

A Fendt 700 Vario terhelés érzékelő szivattyúja 193 liter / perc szállítási sebességgel valós teljesítményt nyújt a hidraulika számára. Ez a szivattyú-méret a Profi és a ProfiPlus felszereltség esetén a legigényesebb feladatok számára is elegendő hidraulikateljesítményt biztosít. E a szivattyúkapacitással a motor fordulatszáma alacsony lehet, és így az üzemanyag hatékonyan megtakarítható a teljesítményigényes tevékenységek során.

 

Súlyemelő a legjobb formában

A stabil felépítésű Fendt 700 Vario emelőerője 104 kN, és képes kezelni a legnehezebb munkagépeket. A komfort mellső emelőművel, terhelésszabályzással, a munkagép súlyának egy része célzottan átvihető az első tengelyre. A terhelésszabályzás mértéke pontosan beállítható a speciális kettős működésű elülső kapcsolószelepnek köszönhetően. Egyrészt ez biztosítja, hogy a traktor mindig biztonságosan kormányozható legyen, másrészt pedig biztosítja, hogy az elülső szerelt munkagépet csak az adott munkához szükséges talajnyomással alkalmazzák.

 

Modellváltás miatt a kifutó 700 Vario S4 széria 200 LE feletti - automata kormányzással rendelkező Profiplus felszereltségű típusaihoz, gyári 3év 4500 üzemóra kiterjesztett garanciával (490€-s önrész mellett) - most közel 5600€ kedvezménnyel juthat hozzá! A tájékoztatás nem teljes körű. Érvényes a készlet erejéig. A képek illusztrációk.

 

További információért keresse területileg illetékes gépértékesítő kollégáinkat!

 

Szöveg: Kresz Gábor, Fendt referens

Forrás és kép: Fendt

Elérhető

Kapcsolódó cikkek