Elsők csapatban
  • Axiál
  • 2023. május 08. 2 Perc

Elsők csapatban

A Baja-Orosháza-Szolnok-Üllő által határolt terület régió igazgatójáról, Bátyity Antalról köztudott, hogy az „AXIÁL első alkalmazottja” büszke cím tulajdonosa is.

Újabb „első címet” sikerült begyűjtenie a közelmúltban, ugyanis régióját immáron egy teljesen elektromos Renault Megane E-Tech volánja mögött felügyelheti.
 


A letisztult vonalvezetésű, kompakt kialakítású teljesen elektromos meghajtású Megane mintegy 450 km megtételére képes. Így Anti a telephelyeit akár oda-vissza töltés nélkül is eléri.  Az akkumulátor a többféle töltési módjának köszönhetően akár nyilvános járműtöltő állomáson, vagy megfelelő töltő vagy csatlakozó segítségével akár egy standard aljzat segítségével is feltöltheti.

A kolléga „rutinos elektromos autósnak” mondható, hiszen a magánéletben már második éve ilyen hajtásláncú autót használ.

"Nagyon örültem, mikor Zsolt szólt, hogy rendelt nekem egy elektromos Renault-ot. Használata számomra nagyon szimpatikus, persze egy EV autóval az utakat érdemes előre megtervezni, cserébe a vezetés a nyugalom szigete."
 


 

Sok balesetmentes kilométert kívánunk!

 

Szöveg: Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Fotók: Kürti Ivett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek